AOC 24G2USPU vs Rage RG24R165 vs Aryond A24 vs Nitro XV240YPB vs ViewSonic XG2405

Maylovaci

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Epey'de aradığım özelliklere göre monitörleri filtreledim ve bu monitörlere ulaştım. Sizce hangisini almalıyım? Ghosting vs. sorunu olma ihtimali en az olan nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20240111_171452.jpg
    IMG_20240111_171452.jpg
    207,6 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20240111_171719.jpg
    IMG_20240111_171719.jpg
    327,7 KB · Görüntüleme: 45
24G2SPU aralarından en iyisi. Bende kullanıyorum ve çok memnumum hiçbir sorunu olmadı. İndirim bekleyebilrisiniz AOC 24G2SPU için 4000 TL'ye düşüyor.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam rahatsız ediyorum tekrardan kusura bakmayın. Dediğiniz monitör ile attığım linkteki monitör aynı mı?

Fırsat: AOC Gaming 24G2SP - 24 inç FHD monitör, 165 Hz, 1 ms, FreeSync Premium (1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah/kırmızı Amazon.com.tr

Birde şunu sorayım Valorant'ta 165 fps zor alıyorum sizce yine de almam mantıklı mı? Güncel bir sistem upgrade de düşünemiyorum maalesef. Dying Lightte 80 fps bile göremiyorum. Çok fazla rekabetçi oynamıyorum ama sonradan upgrade etme şansım olursa üzülmek de istemiyorum. Sizce almalı mıyım?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.

Hocam rahatsız ediyorum tekrardan kusura bakmayın. Dediğiniz monitör ile attığım linkteki monitör aynı mı?

Fırsat: AOC Gaming 24G2SP - 24 inç FHD monitör, 165 Hz, 1 ms, FreeSync Premium (1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah/kırmızı Amazon.com.tr

Birde şunu sorayım Valorant'ta 165 fps zor alıyorum sizce yine de almam mantıklı mı? Güncel bir sistem upgrade de düşünemiyorum maalesef. Dying Lightte 80 fps bile göremiyorum. Çok fazla rekabetçi oynamıyorum ama sonradan upgrade etme şansım olursa üzülmek de istemiyorum. Sizce almalı mıyım?
Aoc evet iyi monitör ama aldığın yere dikkat et, itopya gibi yerden alırsan olurda ölü pixel gibi sorun çıkarsa, iadesiydi değişimiydi uğraştırırlar. Amazon-trendyol-hepsiburada buralardan alırsan iade ve değişim kolay olur, elinle monitör taşıyıp kargoyla uğraşmazsın, adresten alırlar. Aoc da ölü pixelli ürün gelme olasılığı çok fazla bunun bilincinde olarak hareket et. 2 AOC aldım, 1.sinde kırmızıda ölü pixel kocaman siyah, 2.sinde her renkte olan siyah pixel ve çoğalan pixel sorunu yaşadım onu da iade ettim. 3. için şansımı deneyeceğim iade parası yatınca. İtopya'dan almanızı önermiyorum, paranızla rezil olabilirsiniz.

Dediğiniz monitör ile attığım linkteki monitör aynı mı?

Aynı değiller ama aynı sayılırlar.
Görüntü olarak aynıdırlar. Tercih edebilirsiniz.

Bir de şunu sorayım Valorant'ta 165 FPS zor alıyorum sizce yine de almam mantıklı mı? Güncel bir sistem yükseltme de düşünemiyorum maalesef. Dying Light'te 80 FPS bile göremiyorum. Çok fazla rekabetçi oynamıyorum ama sonradan upgrade etme şansım olursa üzülmek de istemiyorum. Sizce alınır mı?

Düşük FPS alsan bile Sync açarak akıcılığı koruyabiliyorsun. Yüksek Hz her zaman avantajdır. Alabiliyorken almanı tavsiye ediyorum. Yarın öbür gün neden almadım diye pişman olma. 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı