AOC 24G2ZE 240 Hz 0.5 ms vs Dell G2524h 280 Hz 0.5ms

0-FuRKaN-0

Kilopat
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. AOC 8.599 TL, Dell 7.299 TL. Aranızda bunları kullanan var mı, hangisini tercih edersiniz? Ek olarak hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden ms ve Hz benim için önemli. Tabii ki gerçekten 0.5 ms olmadıklarını biliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca bütçem çok fazla yok 8600 TL en fazla verebilirim.

AOC'nin ayaklıklarından nefret ediyorum Dell olanınki çokl güzel tam ana monitör yapmalık. 7200 verip Dell alırdım kalanı da başka bir ekipman harcardım hocam.

Hocam o konuda kesinlikle haklısınız. Yıllardan beri AOC 144 Hz'i ana monitör olarak kullanıyorum. Ayakları çok rahatsız edici. Sanırsam bende Dell alacağım ve 1000 TL daha ek indirim geliyormuş yanlış anlamadıysam. 6300 TL'ye IPS 280 ve de pivot panel bir monitör bulmak çok zor bu devirde.

Hocam o konuda kesinlikle haklısınız. Yıllardan beri AOC 144 Hz'i ana monitör olarak kullanıyorum. Ayakları çok rahatsız edici. Sanırsam bende Dell alacağım ve 1000 TL daha ek indirim geliyormuş yanlış anlamadıysam. 6300 TL'ye IPS 280 ve de pivot panel bir monitör bulmak çok zor bu devirde.

Al geç bence de.

Merhaba, ürün elime geldiğinde testlerini gerçekleştirdim ve 1 adet ölü piksel çıktı. Ürünü Dell ile iletişime geçip geri yolladım ve değiştirdim. Üründen memnun olma kısmı için şunları söyleyebilirim ki 144 Hz ile 240 Hz gerçekten fark ediyormuş. Ayrıca 280 Hz'e OC yapabilmekte cabası. Ms olarak yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 ms çıkmıştı monitör testini yaptığımda. Ekrandaki renklerin kalitesine gelecek olursak ise ben kendime göre bir ayar yaptım ve gayet güzel oldu renkler. Belki de siz aldığınız gibi bırakırsınız çünkü ben renklerin canlı ve ekranın hafif parlak olmasını seviyorum. Tavsiye eder misin diye sorarsan ise kesinlikle tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı