Çözüldü AOC 24G2ZE 240Hz ekran siyah olup düzeliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Woldierr

Decapat
Yer
Rusya, Ufa.
Daha fazla  
Monitör
Aoc 24G2ZE
Selam AOC 24G2ze marka monitör aldım fakat 60Hz'de veya 240Hz'de bazen siyah ekran yapıp duruyor. Siyah ekran vermiyor ama ufaktan karartıp duruyor. Saniyede 3-5 kere siyah ekran alıp alıp duruyor bunun sorunu nedir? (videoda bulunan kararma kadar değil, daha az belli oluyor, fakat rahatsız ediyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo sıkıntısı/temassızlık ya da monitör sorunu olabilir. Varsa farklı bir kablo ile denemeye çalış, her kabloyla aynısı yaşanıyorsa değişim istersin.
Temassızlık sayılıyor mu ki ufaktan siyah ekranlar ekran gitmiyor ekran varken o esnada çok az belli olacak siyah ekranlar oluyor özellikle 60hzde

Sıfır kablo da sıkıntı çıkarabilir, üretim hatası kablolar olabiliyor. Daha önceden kullandığın bir HDMI falan yok mu evde hiç?
Var onları deneyeceğim akşam o zaman

Temassızlık sayılıyor mu ki ufaktan siyah ekranlar ekran gitmiyor ekran varken o esnada çok az belli olacak siyah ekranlar oluyor özellikle 60hzde.

Var onları deneyeceğim akşam o zaman.

Benim daha önce sıfır aldığım bir HDMI kablosu aynı sorunları çıkarmıştı. İyice itsen bile kendi görüntü kesiyordu mecbur iade etmiştim kabloyu. Sen farklı kablo ile dene de bakalım ilk.

Amazon böyle durumlarda bir miktar para iadesi önerebiliyor. Sorun monitörün kendisinden kaynaklıysa tabii komple değişim yaparlar.

Benim daha önce sıfır aldığım bir HDMI kablosu aynı sorunları çıkarmıştı. İyice itsen bile kendi görüntü kesiyordu mecbur iade etmiştim kabloyu. Sen farklı kablo ile dene de bakalım ilk.

Amazon böyle durumlarda bir miktar para iadesi önerebiliyor. Sorun monitörün kendisinden kaynaklıysa tabii komple değişim yaparlar.
Teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim

hdmi kablosu denedim hala aynı sorunu yapıyor 50hz-60hzlerde habire ekran siyahlaşıyor 240-144'de olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı