AOC 24G2ZU alınır mı?

@557260 24G2ZU'nun goruntu kalitesi G4'ten geride cunku kontrast orani daha dusuk. Bunun disinda renk gamutu ve maksimum parlaklik olarak neredeyse ayni inceleme verilerine sahipler. Odyssey G4 daha iyi kontrasta ragmen 3000 TL daha ucuz.

@557260 24G2Zu'nun goruntu kalitesi G4'ten geride cunku kontrast orani daha dusuk. Bunun disinda renk gamutu ve maksimum parlaklik olarak neredeyse ayni inceleme verilerine sahipler. Odyssey G4 daha iyi kontrasta ragmen 3000 TL daha ucuz.

Bir şey anlamadım ki.
Benim cok bir bilgim yok ama Odyssey serilerinde sıkıntı var diye duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey anlamadım ki.
Benim cok bir bilgim yok ama Odyssey serilerinde sıkıntı var diye duydum.
AMD'de sıkıntı var diyen tiplerden duymuşsunuz sanırım bunu. Biraz da uğraştırmışsınız hocamı. :D
3-4 kere anlatmaya çalışmış ama siz inatla odyssey sıkıntı odyssey sıkıntı diyip durmuşsunuz.
G4'te bir problem yok.
Atılan linkten G4'ü alın kalan parayı başka şeylere harcarsınız. Aralarındaki fiyat farkına değecek bir fark yok demek istemiş Berkay hocam.

AMD'de sıkıntı var diyen tiplerden duymuşsunuz sanırım bunu. Biraz da uğraştırmışsınız hocamı. :D
3-4 kere anlatmaya çalışmış ama siz inatla Odyssey sıkıntı Odyssey sıkıntı deyip durmuşsunuz.
G4'te bir problem yok.
Atılan linkten G4'ü alın kalan parayı başka şeylere harcarsınız. Aralarındaki fiyat farkına değecek bir fark yok demek istemiş Berkay hocam.

Tamam sağ ol. AOC alacağım cok yararlı bir metin olmuş AOC alacağım tavsiyenize uyacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı