Çözüldü PixelExperience recovery tek seferlik mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LinuxamaWindows

Centipat
Daha fazla  
PixelExperience ROM kurmak istiyorum tabletim ile bugjeager denen uygulama ile PixelExperience kendi recoverysini kullanacağım. Ancak Fastboot flash recovery yazınca tek seferlik recovery atıyor cihaza ben ROM'u kurduktan sonra PixelExperience recovery tamamen kurulacak mı yoksa gidecek mi ben elimle tekrar mı atacağım başka sürüm kurmak istediğimde cihaz Redmi 9T lime 4/128
Derseniz neden tabletle atıyorsun bilgisayarın yok mu? Var ama Linux çalıştırıyor bu birinci sorun ikinci sorun evde sadece tek kablo var o da tip cden tip cye evdeki tek tip C cihaz da tabletim. Linux ve Windows bu tip C kabloyu anlamıyor. Dönüştürücü de yok durum bu açıklayın ilk defa yapacağım. Bu arada saçma sorular sormayın bootloader kilidi açık 😃

Çözüm
Kusuruma bakmayin bu işlerde biraz yeniyim.
Bir şey daha sorayım bu bugjeager programı işe yarar mı? Çünkü bir YouTube kanalındaki yorumlarda öyle diyorlardı "tek seferlik oluyor root atılması gerek kalıcı olması için TWRP için" bende TWRP kurmayacağım ama PixelExperience recoverysinde de böyle mi diye sormak istiyorum. Farklı program şimdi ne yapacağını bilmiyorum.
BugJaeger çalışacaktır.

Root ile recovery menüleri tamamen bağımsız şeyler, yorumu yapan her kimse 2014 Samsung zamanlarına dönmüş anlaşılan.
Tek seferlik atılması için boot komutuyla yollanması gerekiyor:
fastboot boot recovery.img

Bahsettiğiniz flash komutu imajı kalıcı olarak yazacaktır.

Bir şey daha sorayım bu bugjeager programı işe yarar mı? Çünkü bir YouTube kanalındaki yorumlarda öyle diyorlardı "tek seferlik oluyor root atılması gerek kalıcı olması için TWRP için" bende TWRP kurmayacağım ama PixelExperience recoverysinde de böyle mi diye sormak istiyorum. Farklı program şimdi ne yapacağını bilmiyorum.

BugJaeger çalışacaktır.

Root ile recovery menüleri tamamen bağımsız şeyler, yorumu yapan her kimse 2014 Samsung zamanlarına dönmüş anlaşılan.

Çözüm
Bugjaeger çalışacaktır.

Anladım çok teşekkür ederim normalde dsu sideloader ile GSI kuruyordum ancak 47 GB alan yetmedi o yüzden böyle bir yönteme başvurmak istedim.

Hocam güle güle MIUI yaptım oldu sonunda ilk başta sideload et dedi bende o komut yerinden yazdım sideload meğer alttaymış kalbime indi artık düz kontak PixelExperience var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı