AOC 24G2ZU alınır mı?

@Atiwq Dostum bu yaptigin bana kalirsa saygisizlik. "24G2ZU alinir mi?" isminde bir soru konusu aciyorsun ve sana gerekli aciklamayi yapip almaman gerektigini soyleyip yerine 3000 TL daha ucuza muadil urun oneren adamla dalga geciyorsun. Madem cok biliyorsun veya fikrin degismeyecek, konu acmaya zahmet edip konuna cevap yazacak insanlarin da vaktini calmana gerek yok bos yere.

@Atiwq dostum bu yaptigin bana kalirsa saygisizlik. "24G2zu alınır mı?" isminde bir soru konusu aciyorsun ve sana gerekli aciklamayi yapip almaman gerektigini soyleyip yerine 3000 TL daha ucuza muadil ürün oneren adamla dalga geciyorsun. Madem cok biliyorsun veya fikrin degismeyecek, konu acmaya zahmet edip konuna cevap yazacak insanlarin da vaktini calmana gerek yok bos yere.

XG2431 9K bandına geri döndü diyelim aradaki 3 klık farka değer mi hocam genel olarak rekabetçi oynuyorum.

XG2431 9K bandına geri döndü diyelim aradaki 3K'lik farka değer mi hocam genel olarak rekabetçi oynuyorum.
Deger. Hareket bulanikligini azaltmaya yarayan teknoloji XG2431'de cok iyi calisiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı