AOC 24G2ZU ghosting nasıl azaltılır?

Merhaba arkadaşlar kullandığım monitörde neredeyse hiç ayar yapmadım ghostingi azaltmam için yapmam gereken ayarlar neler?

Ghosting azalmaz kronik sorundur normalde olmaması gereken bir şey. Monitorun özelliklerinden kısarsanız azalabilir 144Hz ize 120Hz'e düşürmek gibi tabii eğer NVIDIA ekran kartınız varsa yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar kullandığım monitörde neredeyse hiç ayar yapmadım ghostingi azaltmam için yapmam gereken ayarlar neler?

O monitörde ghostingin sıfıra yakın olması lazım.

Bu sitede ufoların arkasından görüntü kaymıyorsa ghosting yok demektir. Sitedeki ufoların görüntüsünü videoya çekip atarsanız daha iyi anlaşılır ghosting olup olmadığı.

Hocam tam testi yapacaktım ki 144 Hz olduğunu fark ettim ayarlardan ayar çekmeye gittim 240 Hz için ama 240 Hz yok kendi içinden çıkan DP'dan bağlı sorun nerede olabilir? Eskiden 240 Hz çalışıyordu.

Hocam tam testi yapacaktım ki 144 Hz olduğunu fark ettim ayarlardan ayar çekmeye gittim 240 Hz için ama 240 Hz yok kendi içinden çıkan DP'dan bağlı sorun nerede olabilir? Eskiden 240 Hz çalışıyordu.

Kasadaki farklı DP girişlerine takmayı deneyin veya aynı girişte çıkar-tak yapın.

FreeSync - G-Sync açıksa onları kapatmayı deneyin.

Kasadaki farklı DP girişlerine takmayı deneyin veya aynı girişte çıkar-tak yapın.

FreeSync - G-Sync açıksa onları kapatmayı deneyin.

Farklı porta takmayı denedim 240 Hz geldi birazdan ghosting testini atacağım.

Hocam biraz geç kaldım ortam müsait değildi ancak atabiliyorum videoyu kusura bakmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Farklı porta takmayı denedim 240 Hz geldi birazdan ghosting testini atacağım.

Hocam biraz geç kaldım ortam müsait değildi ancak atabiliyorum videoyu kusura bakmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önemli doğal hocam özür dilemenize gerek yok. Gördüğüm kadarıyla ghosting sıfıra yakın. Endişelenmize gerek yok ghosting için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı