AOC 24G2ZUBK vs Alienware AW2521HFA vs ASUS ROG XG249 vs ASUS TUF VG249QM1A

• Konuyu başlatan miu_q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 599

miu_q

Hectopat
Daha fazla  
Selam 240Hz monitör almayı düşünüyorum. Bu ürünler arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz?
Aralarında beni pişmana uğratmıcak,kronik sıkıntısı az olan model varsa söylerseniz güzel olur :)

Alienware alınabilir. ASUS'lar TUF model pek sorun olmayabilir. AOC olan da güzel model. Ben Alienware alırdım.
Alternatif,
27 inç olduğu için tercih etmeyebilirsiniz. Alienware alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG gerçek ROG teknoloji ürünü değil. Onun altındaki VG serisiyle aynı desem yeridir. Alanlar var aramızda incelemesi falan ufak çapta mevcuttu.

Alienware sıf FPS oyunculuğuna hitap eden bir monitör. Oyunlarda düşük tepkime süresine sahip bir teknolojiye sahip. Bu amaçla üretildi zaten. Fakat diğer yan ekran özellikleri tatmin etmiyor. Renk, parlaklık, yansıma, siyahlar vs etkili değil.

AOC daha iyi bir seçim olur. Her alanda etkili bir monitör.

ASUS ROG gerçek ROG teknoloji ürünü değil. Onun altındaki VG serisiyle aynı desem yeridir. Alanlar var aramızda incelemesi falan ufak çapta mevcuttu.

Alienware sıf FPS oyunculuğuna hitap eden bir monitör. Oyunlarda düşük tepkime süresine sahip bir teknolojiye sahip. Bu amaçla üretildi zaten. Fakat diğer yan ekran özellikleri tatmin etmiyor. Renk, parlaklık, yansıma, siyahlar vs etkili değil.

AOC daha iyi bir seçim olur. Her alanda etkili bir monitör.
CS,Valorant,Apex,R6 gibi oyunlar oynuyorum ara sıra ise hikayeli oyunlar Valhalla,Hogwarts oynadıklarım arasında sence seçim gene AOC mu olmalı?

CS, Valorant, Apex, R6 gibi oyunlar oynuyorum ara sıra ise hikayeli oyunlar Valhalla, Hogwarts oynadıklarım arasında sence seçim gene AOC mu olmalı?

AOC üzmeyecektir. Renk kalitesi aralarındaki tüm monitörlerden iyi. Hatırladığım kadarıyla da satıcısı Amazon. Bir sorun olursa değişimi kolay olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı