Elektronik AOC 24G42e 24" 180Hz 0.5ms 4.299 TL

hocam tekrardan merhaba monitör elinize ulaştıysa dp kablosu ve hdmi kablosu çıkıyor 2 sinide mi monitöre bağlamalıyım yoksa tek sadece hdmi veya dp kablosunu mu?
DP bağlayın sadece.

Diğer kablo ne işe yarıyor hocam tam anlayamadım da 2 ekran oluyor HDMI da bağlayınca
İlk defa eski nesil monitörden geçtimde fazla fikrim yok
İki monitörmü kullanacaksınız?

İki monitörmü kullanacaksınız?
hayır kullanmak istemiyorum 2 monitör ama hdmi ve dp kablosunu bağladığımda monitör ayarlarında 2 tane ekran var gösteriyor ama herhangi 2 kablodan 1 tanesini çıkarttıgımda düzeliyor dediğiniz gibi tek olarak dp kullanmak daha avantajlı heralde hdmi yerine

Evet sadece DP kullanacaksınız.

Hayır kullanmak istemiyorum 2 monitör ama HDMI ve DP kablosunu bağladığımda monitör ayarlarında 2 tane ekran var gösteriyor ama herhangi 2 kablodan 1 tanesini çıkarttıgımda düzeliyor dediğiniz gibi tek olarak DP kullanmak daha avantajlı herhalde HDMI yerine.

çok teşekkürler hocam birde monitör özelliklerinden overdrive en hızlya mı almalıyım yani monitör ayarlarında yapmam gerekenler nelerdir yeni aldığım için güncelleme vs yapmak gerekiyor mu aocun sitesinden ölü pixel testi vs hatırladıklarımı yaptım ama başka yapmam gereken bişeyler var mı düşük gecikme için cs valo tarzı rekabetci oyunlar oynuyorumda

Dosya Ekleri

• IMG-20250922-WA0015.jpeg
    IMG-20250922-WA0015.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 24
Çok teşekkürler hocam bir de monitör özelliklerinden OverDrive en hızlya mı almalıyım yani monitör ayarlarında yapmam gerekenler nelerdir? Düşük gecikme için CS Valorant tarzı rekabetci oyunlar oynuyorumda.

Monitörü SRGB'ye aldığınızda veya farklı oyun modlarına aldığınızda kırmızı tonlarında bir gariplik var mı bakın.Overdrive daha hızlıya alın.Geri kalanı kendinize göre ayarlayabilirsiniz fakat önce ilk dediklerimi kontrol edin videolarda belli olur.

Monitörü SRGB'ye aldığınızda veya farklı oyun modlarına aldığınızda kırmızı tonlarında bir gariplik var mı bakın.Overdrive daha hızlıya alın.Geri kalanı kendinize göre ayarlayabilirsiniz fakat önce ilk dediklerimi kontrol edin videolarda belli olur.
Hocam monitör galiba 180 hze sabitlenmiş bunu kapatmalı mıyım kırmızı yazıyla 180 gösteriyor bu g sync mi oluyor sizce kapatmalı mıyım açık mı kalsın

Dosya Ekleri

• IMG_20250922_221247.jpg
    IMG_20250922_221247.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 11

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı