AOC 24G42e monitörde videoya göre ghosting var mı?

Balder13

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 4690
2X8 1600 MHZ RAM
ASUS H81M-K
ASUS GTX1070 Ti CERBERUS GAMING GDDR5 8GB 256Bit DX12
ZK600 600W 80+
ZALMAN Z11 NEO
Meslek
Öğrenci
AOC 24G42e monitore sahibim. Şu an ghosting var mı? Anlamam ben pek testten video aşağıda 4K.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OverDrive ayarı normal hızlı daha hızlı en hızlı ekstrem seçenekleri var. Ben hızlı da kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videodan hiçbir şey anlaşılmıyor maalesef, UFO'yu kamerayla takip edip paylaşmanız lazım.

BlurBusters dan örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodan hiçbir şey anlaşılmıyor maalesef, UFO'yu kamerayla takip edip paylaşmanız lazım.

Blurbustersdan örnek:

5 dakikaya atıyorum.

5 dakikaya atıyorum.

5 dakikaya atıyorum.

Fark edilir ghosting yok. Hızlı mod ideal, rekabetçi oyunlarda daha hızlı yapılabilir. Hikayeli oyunlarda hızlı üstüne çıkmayın, çünkü düşük yenileme hızların da overshoot olacaktır.

Her modun tepkisi yenileme hızına göre değişir. Kısaca 180hz de ghosting veya overshoot yapmayan monitör 90hz ve altında overshoot yapabilir.

Fark edilir ghosting yok. Hızlı mod ideal, rekabetçi oyunlarda daha hızlı yapılabilir. Hikayeli oyunlarda hızlı üstüne çıkmayın, çünkü düşük yenileme hızların da overshoot olacaktır.

Her modun tepkisi yenileme hızına göre değişir. Kısaca 180Hz de ghosting veya overshoot yapmayan monitör 90Hz ve altında overshoot yapabilir.

Hocam overshoot nedir şu an ghosting yok değil mi?

Hocam overshoot nedir şu an ghosting yok değil mi?

Renklerin hatalı basımı oluyor. UFO'nun arkasında mavi bir iz çıkıyor. OverDrive modunu sona alırsanız görürsünüz.

Normal kullanımda fark edilir ghosting yok. Ufonun arkasındaki çok minimal ghosting olması normal onu komple çözmenin yolu üst düzey TN-IPS veya Oled monitör almaktır.

Renklerin hatalı basımı oluyor. UFO'nun arkasında mavi bir iz çıkıyor. OverDrive modunu sona alırsanız görürsünüz.

Normal kullanımda fark edilir ghosting yok. UFO'nun arkasındaki çok minimal ghosting olması normal onu komple çözmenin yolu üst düzey TN-IPS veya OLED monitör almaktır.

Hocam o zaman şu anki mod iyi değil mi?

Evet. Ghosting sorunu yok merak etmeyin. Gayet iyi gözüküyor. Bunu sıfıra yakın seviyeye indirgemek için OLED veya üst düzey TN-IPS monitör almak gerekiyor. Hatta IPS bile kurtarmaz büyük ihtimal.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı