AOC 24G42e nasıldır?

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Çok fazla monitör konusu açtım ama AOC 24G42e monitörünü alacağım. Oyunlarda FPS'im genelde 165-180 arası gidiyor 165 Hz alıp 165'e sabitlemek daha mı mantıklı yırtılma falan olabilir mi?
Bir de termal GPU fazla ısınıyor ve termal macununu değiştireceğim artı olarak kasa temizliği sonrası FPS artışı yaşanır mı?

Çok fazla monitör konusu açtım ama AOC 24G42e monitörünü alacağım. Oyunlarda FPS'im genelde 165-180 arası gidiyor 165 Hz alıp 165'e sabitlemek daha mı mantıklı yırtılma falan olabilir mi?
Bir de termal GPU fazla ısınıyor ve termal macununu değiştireceğim artı olarak kasa temizliği sonrası FPS artışı yaşanır mı?
165 sabitlemek mantıksız. 165-180 arası yırtılma olmaz zaten.

Artacağını sanmam ama baya kirliyse ufak yaşanabilir.

Ya YKS'den dolayı 1 yıldır PC'yi düzgün açmadım kasanın içi çok tozlu ve termal macunu bitti, formatlamam lazım çok boş dosya var Windows 11'e falan geçeceğim sence bunlar FPS'de artış sağlar mı?
Windows 11 geçersen çok net fps artışı görürsün.

Şu anda 10 kullanıyorum herkes ayrı bir şey diyor bazıları artmaz umarım görürüm diyelim.
Hazır sistem aldım. Windows 10'da valorant gibi çöp bir oyunda bile 130-160 civarı alıyordum. Windows 11 geçtim 250-300 civarlarındayım.

Şu anda 10 kullanıyorum herkes ayrı bir şey diyor bazıları artmaz umarım görürüm diyelim.
Windows 11 daha optimize zaten Windows 10'un Eylül'de desteği kesiliyor Windows 11'e geçmemek akılsızlıktan başka bir şey değil.

Göreceğiz bakalım formatlayınca sağ ol.
Rica ederim iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı