Arkadaşlar, 24-25'' aralığında şu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz? Artık karar verip birini alayım. Hem oyun hem görüntü kalitesi benim için çok önemli.
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin fiyatı aynı bile değil, Lenovo daha iyi ancak 4000 bütçesinde 24g42e rakipsiz.Arkadaşlar, 24-25'' aralığında şu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz? Artık karar verip birini alayım. Hem oyun hem görüntü kalitesi benim için çok önemli.
Hz olarak yüksek isterseniz Lenovo tabii ki.
180hz de yeter bana. Görüntü kalitesi renk doygunluğu vs daha önemli benim için. Bu sebeple hangisini tavsiye edersiniz.İkisinin fiyatı aynı bile değil, Lenovo daha iyi ancak 4000 bütçesinde 24g42e rakipsiz.
AOC o zaman F/P ürün. Bütçenize bağlı bir şey.180hz de yeter bana. Görüntü kalitesi renk doygunluğu vs daha önemli benim için. Bu sebeple hangisini tavsiye edersiniz.
24G42E nin paneli daha iyi.180hz de yeter bana. Görüntü kalitesi renk doygunluğu vs daha önemli benim için. Bu sebeple hangisini tavsiye edersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.