AOC 24G4X ekranında çizgiler var

mamumami

Decapat
Daha fazla  
Monitör
AOC 24G4X
Selamlar arkadaşlar. Birkaç tane şahsın daha başına gelmiş bu olay konulardan gördüm. Fakat onlar hep yeni aldıklarından garantileri devam ediyormuş ben alalı 1 sene oldu bilerek yaptıklarını düşünüyorum çünkü garantisi 2 hafta önce bitti. Ne çözüm önerirsiniz? Tamir olur mu bu cihazlar, tamir olsa düzen tutar mı?

Herhangi bir etiket yoktu hocam kenarında köşesinde ama tornavida izi var birkaç yerinde. Tırnaklı oldugu icin kanırtarak çıkarmıştım. Bir bahane üretemem sanırım bunun icin.
Hocam şansınızı isterseniz bir deneyin eğer garantiniz hala mevcutsa. Monitörü aldığınız zaman bir kağıt şeklinde yanında gelir genelde. Ancak 24G4X aşırı sorunlu bir model yani bu monitörle garantiden çıktıktan sonra da yeniden sıkıntı yaşamanız çok olası. Dediğim gibi şu anda kullandığım monitör olan 24G42E önerebilirim eğer alacaksanız.

Hocam şansınızı isterseniz bir deneyin eğer garantiniz hala mevcutsa. Monitörü aldığınız zaman bir kağıt şeklinde yanında gelir genelde. Ancak 24G4X aşırı sorunlu bir model yani bu monitörle garantiden çıktıktan sonra da yeniden sıkıntı yaşamanız çok olası. Dediğim gibi şu anda kullandığım monitör olan 24G42e önerebilirim eğer alacaksanız.

Hocam bu seri ile benimkinin farkı nedir fiyatı o zaman aldıgımdan 2000 TL daha pahalı. Bir de yanında fatura geldi hocam Trendyol'dan almıştım faturada yazar mı?

Alış tarihine bak üstüne 3 yıl ekle.

3 yıl sabit o zaman hocam bir şansımı deneyeyim o zaman. Fakat dedigim gibi Trendyol'dan oldugu icin nasıl yapacağımı bilmiyorum garanti işlemini. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bu seri ile benimkinin farkı nedir fiyatı o zaman aldıgımdan 2000 TL daha pahalı. Bir de yanında fatura geldi hocam Trendyol'dan almıştım faturada yazar mı?
Benzer özelliklere sahipler. Ancak 24G42E'nin paneli kronik sorunlara sahip değil. Şu an 24G4X satılsa o da 5000 TL civarında olurdu. Dolar kuru arttığı için fiyatlar oynuyor.

3 yıl sabit o zaman hocam bir şansımı deneyeyim o zaman. Fakat dedigim gibi Trendyol'dan oldugu icin nasıl yapacağımı bilmiyorum garanti işlemini. Yardımcı olursanız sevinirim.
Faturanın üzerinde tarih yazar ordan bakın hangi tarihte aldığınız yazar eğer garantisi varsa trendyol üzerinden veya direk kendiniz servise gönderin

Hocam 24G4X kronik ghosting sorunlu bir model. AOC kısmında 24G42E alınabilir. Denildiği gibi garanti varsa garantiye göndermeniz en mantıklısı olur.
Karıştırıyor olabilir misiniz? Çünkü bu monitör performans anlamında başı çeken modellerden. Varsa kaynağınızı incelemek isterim.

Karıştırıyor olabilir misiniz? Çünkü bu monitör performans anlamında başı çeken modellerden. Varsa kaynağınızı incelemek isterim.

Hocam aslında dediginiz gibi çok araştırdım bu modeli öneren çok fazla insan gördüm ondan aldım ama şimdi de bu şekilde sorun cıkarıyor anlamadım gitti. Bir de gördügüm herkeste aynı sorun var birebir aynı şekilde bozuluyor. Ekranın üstünden 3 parmak kadar normal altı çizgi çizgi.

Hocam bizim forumumuzda ve yabancı forumlarda ortalık bu monitörle sorun yaşayanlarla dolu. Ve hepsi arkadaşın dediği gibi aynı şekilde bozuluyor.

Hocam aksam tekrardan arkasini acip panelden tcon kartina giren Flex kabolari isitacagim cok abartmamak sartiyla. Baktim olmuyor yenisini alacagim. ASUS tarafinda ROG STRIX XG259CS modeli cok dikkatimi cekti Gaming Gen TR de 7600₺. Önerir misiniz? Alan varmis birkac tane memnunlarmis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı