AOC 24G4X monitör bozuldu

Monitör
AOC 24G4X
Herhangi bir sorun yokken aniden böyle oldu...
Monitörü alalı daha 3 ay oldu ve alırken kaliteli bir şey olsun diye çok araştırdım.
Yandaki monitör ise Samsung G3 Odyssey ama 1.5 yılın ardından hala sapa sağlam.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 114
  • 2.jpg
    2.jpg
    254,7 KB · Görüntüleme: 113
Kabloları bir kontrol edin belki kısmen çıkmışlardır.
Keşke ama ne yazık ki onlarla ilgili değil.
Ekran kartı da güncel.
Büyük ihtimal bana servis yolu gözüktü...

monitör baya kaliteli technopattada öneren,alan vardı monitörde olağan nadir bir durum olabilir yada başka bir sebep
Elimdeki Samsung hakkında forum da Ghosting sorunu hakkında epey yorum vardı ve bu sebeple ikinci bir monitör almaya karar verdim.
Ama gelin görün ki daha 3.ayda elimde kaldı...
Oysa ki son 3 aydır bilgisayarı hafta da 2-3 defa 2 saatliğine bile nadiren açıyordum...

Ekran kartı da güncel.
Hocam böyle durumlara özel birşeyim var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana hz düşürmeyi dener misiniz veya monitör bir darbeye maruz kaldı mı ?

Hocam böyle durumlara özel birşeyim var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana hz düşürmeyi dener misiniz veya monitör bir darbeye maruz kaldı mı ?

Hz düşünce daha da kötü oluyor.
Herhangi bir darbeye ya da kire toza bile maruz kalmadığı halde nasıl böyle oldu anlamıyorum.

Ekran kartı da güncel.

Elimdeki Samsung hakkında forum da ghosting sorunu hakkında epey yorum vardı ve bu sebeple ikinci bir monitör almaya karar verdim.
Ama gelin görün ki daha 3.ayda elimde kaldı...
Oysaki son 3 aydır bilgisayarı hafta da 2-3 defa 2 saatliğine bile nadiren açıyordum...

Hocam aynı monitörle yazıyorum alalı 6 ay falan oldu hiç problem yaşamadım garantiye yollayın yardımcı olacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı