AOC 24G4X monitör ekran bozuldu

efygz21

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 24G4X
Arkadaşlar merhaba 7 ay önce İncehesap'tan aldığım AOC 24G4X monitör bugün oyun oynarken birden böyle oldu .HDMI ve DP kabloları değiştirip denesem de geçmedi. Sorun nedir acaba bilenler yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Büyük IMG_5772.jpeg
    Büyük IMG_5772.jpeg
    333,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Büyük IMG_5770.jpeg
    Büyük IMG_5770.jpeg
    142,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Büyük IMG_5773.jpeg
    Büyük IMG_5773.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, yaklaşık 2 ay önce ben dahil forumdaki birkaç kişinin daha AOC 24G4X monitörü buna benzer şekilde bozuldu. Benimkinde yatay çizgiler çıkmıştı. Sanırım kronik bir arıza. Yapacağınız şey ya incehesap'a yazmak yada AOC'nin yetkili servisi olan TECPRO'ya yazmak.

Selam, yaklaşık 2 ay önce ben dahil forumdaki birkaç kişinin daha AOC 24G4X monitörü buna benzer şekilde bozuldu. Benimkinde yatay çizgiler çıkmıştı. Sanırım kronik bir arıza. Yapacağınız şey ya İncehesap'a yazmak ya da AOC'nin yetkili servisi olan TECPRO'ya yazmak.

İncehesap dediğiniz gibi oraya yönlendirdi ve kargo numarası verdiler kargolamam için. Fakat siz yollarken fatura falan yollandınız mı benden bir şey istemediler sadece isim numara vs istediler ve sadece monitör mü yoksa kabloları da yollamak gerekiyor mu? Süreç ne kadar sürdü ve sonunda ne oldu acaba anlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben incehesap'a yazmadan direkt TecPro'ya yazdım bu yüzden faturayı da koydum, eğer elinizde ise bence faturaya beraber yollamanız daha garanti olur. Ve kargoyu bana gelen her şeyle beraber(kablolar dahil) kutusuyla birlikte kargoladım. Resmi tatil de denk geldi vs derken süreç yaklaşık 3 hafta sürdü ve sonunda DOA raporu gönderdiler. Bu raporu ince hesaba gönderdim ve bana para iadesi veya mudail ürün secebilecegimi söylediler. Bende para iadesini tercih ettim.

Ben İncehesap'a yazmadan direkt TecPro'ya yazdım bu yüzden faturayı da koydum, eğer elinizde ise bence faturaya beraber yollamanız daha garanti olur. Ve kargoyu bana gelen her şeyle beraber(kablolar dahil) kutusuyla birlikte kargoladım. Resmi tatil de denk geldi vs derken süreç yaklaşık 3 hafta sürdü ve sonunda DOA raporu gönderdiler. Bu raporu ince hesaba gönderdim ve bana para iadesi veya mudail ürün secebilecegimi söylediler. Bende para iadesini tercih ettim.

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Bugün kargoladım gelişme olursa yazarım.

Ben incehesap'a yazmadan direkt TecPro'ya yazdım bu yüzden faturayı da koydum, eğer elinizde ise bence faturaya beraber yollamanız daha garanti olur. Ve kargoyu bana gelen her şeyle beraber(kablolar dahil) kutusuyla birlikte kargoladım. Resmi tatil de denk geldi vs derken süreç yaklaşık 3 hafta sürdü ve sonunda DOA raporu gönderdiler. Bu raporu ince hesaba gönderdim ve bana para iadesi veya mudail ürün secebilecegimi söylediler. Bende para iadesini tercih ettim.
Hocam bende benzer bir süreçteyim.
Direk TecPro ile iletişime geçtim.

Bana AOC 24G4X monitörüm için değişim olarak AOC 25G3ZM/BK öneriyor.
Bendeki IPS bu işe VA panel.

Sizce tercih etmeli miyim?

Ben İncehesap'a yazmadan direkt Tecpro'ya yazdım bu yüzden faturayı da koydum, eğer elinizde ise bence faturaya beraber yollamanız daha garanti olur. Ve kargoyu bana gelen her şeyle beraber(kablolar dahil) kutusuyla birlikte kargoladım. Resmi tatil de denk geldi vs derken süreç yaklaşık 3 hafta sürdü ve sonunda doa raporu gönderdiler. Bu raporu ince hesaba gönderdim ve bana para iadesi veya mudail ürün secebilecegimi söylediler. Bende para iadesini tercih ettim.

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Bugün kargoladım gelişme olursa yazarım.

Arkadaşlar aynısı bugün başıma geldi tecproya nereden yazabilirim iletişim bilgisi atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı