AOC 24G4X Monitör bozuldu

Zeronxxxxx

Picopat
Daha fazla  
AOC 24G4X monitörüm var. Daha alalı bir ay olmadı. Alt Tab yapınca bir anda böyle oldu. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya geliyor

Hocam son durum nedir? Bende de Q27G4X var ekranda ufaktan bil gölge oluştu iç kısımda. Hepsiburada'dan almıştım keşke Amazon'dan alsaydım bunlar beni dediğiniz gibi servis sürecini uzatan yere yönlendirecekler muhtemelen Amazon olsa onaylardı hemen değişim/iade neyse. 3 ayda böyle pahalı bir monitörde böyle bir şey çıkması canımı sıktı.
İadeden gelen parayla MSI MAG 256F aldım çok daha iyi renk olarak.

hocam samsung kullanmıştım va panel olarak arkadaşım askerdeyken 6 ay bana bırakmıştı modelini hatırlamadım şimdi. Ben VA'daki renklerin yanlışlığını ve ghostingi de hissediyorum o ikisi birleşince bende mide bulantısı baş ağrısı gibi şeyler yapıyor. Ne zaman ips panele geçtim dünyam değişti o baş ağrılarım gitti.

Hocam kavisli ekran va paneller böyle yapıyor ama 1-2 hafta kullanımdan sonra baş agrısı ve migde bulantısı olmuyor bünye alışıyor. Sizde sürekli olması ilginçmiş.

Hocam herkeste bozulmuş.Fanboylar öneriyor işte..

Aoc monitörler hep böyleydi forumu takip eden biri olarak 2020 -2023 arası aoc monitörlerde ekranda düz çizgi çıkıyordu. Monitörün Hz'sini düşürünce çizgi kayboluyordu. 144 ise 120 hz düşürüyordun. Bir kaç ay kullandıktan sonra tekrar çıkıyor ve tekrar hz düşürünce sorun çözülüyordu. 2024 üretimi yeni nesiller daha betermiş. Direk monitör bozuluyor ve ne yapsan düzelmiyor. Geçmiş olsun alan herkese. Oldum olası AOC monitör sevmemişimdir.

Aoc monitörler hep böyleydi forumu takip eden biri olarak 2020 -2023 arası aoc monitörlerde ekranda düz çizgi çıkıyordu. Monitörün Hz'sini düşürünce çizgi kayboluyordu. 144 ise 120 hz düşürüyordun. Bir kaç ay kullandıktan sonra tekrar çıkıyor ve tekrar hz düşürünce sorun çözülüyordu. 2024 üretimi yeni nesiller daha betermiş. Direk monitör bozuluyor ve ne yapsan düzelmiyor. Geçmiş olsun alan herkese. Oldum olası AOC monitör sevmemişimdir.
Ben almadım daha.Msi alcam msi candır.

Mail atıp acileyet belirtin hocam.
Aksi takdirde biraz bekletirler.

Evet korkularım beni yanıltmadı. Dönüş yaptılar Q27G4X 2K IPS 180 HZ monitörde. Tecpro denen servis ÜRÜNDE DONANIMSAL BİR ARIZA BULUNAMAMAMIŞTIR ANAKART YAZILIMI GÜNCELLENMİŞTİR. diyerek ürünü bana geri kargolamış. Şu anda yolda. 1 adet ölü piksel var demişler o da normalmiş. Yani asıl sorun olan lekeyle alakalı hiçbir değişiklik yok 😂

Siz siz olun yolunuz ne AOC markasına ne de Tecpro denen servise düşmesin. Ürünün iadesini alana kadar servise yollamaya devam. Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Ölü piksele kimse bir şey demez ama bir tutam piksel büyüklüğünde gri bir leke çıkarsa herkes kızar.

Rezalet hocam monitör almadan önce her forumda belki 20 küsür konu geçtim %80'i AOC öneriyordu aldım ve servis şimdi lekeyi görmeyip yok farz ediyor sorunu. Bir üstteki mesajda belirttim. Tam kepaze bu herifler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı