troool
Hectopat
Muhtemelen kronik sorunlu. Ben para iadesi istediğim için önermediler.Kronik sorunlu mu bu model size değişim için hangi modeli önerdiler?
Muhtemelen kronik sorunlu. Ben para iadesi istediğim için önermediler.Kronik sorunlu mu bu model size değişim için hangi modeli önerdiler?
Bu monitörü almayı düşünüyordum. Başka bir modele mi yönelmeyilim?
Hocam almanı önermem kronikmiş. Bugün kargoya verdim garanti için.
Techpro'dan aldığınız belgeyi monitörü nereden satın aldıysanız, o sitenin müşteri hizmetlerinden alacağınız iade kodu ile satıcıya göndermeniz gerekmektedir.@troool hocam bugün değişim için başka model önerdiler ben de reddettim. Bana doa raporu yollayacaklar bunu aldığım firmaya ileteceğim değil mi bilginiz var mı?
Techpro'dan aldığınız belgeyi monitörü nereden satın aldıysanız, o sitenin müşteri hizmetlerinden alacağınız iade kodu ile satıcıya göndermeniz gerekmektedir.
Değişimi aldığınız yer mi önerdi?@troool hocam bugün değişim için başka model önerdiler ben de reddettim. Bana Doa raporu yollayacaklar bunu aldığım firmaya ileteceğim değil mi bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.