AOC 24G4X monitör ekran çizgi çizgi oldu

Ben garantiye göndereceğim başka alacağım alternatif yok, şu an bu monitör 7K civarında.

Garantiye girer değil mi?

Ben garantiye göndereceğim başka alacağım alternatif yok, şuan bu monitör 7K civarında.

Hocam alın artı olarak hepsiburada premium kullanın 30 gün iade hakkınız oluyor sıkıntı çıkmaz ise temizdir. Çıkarsa da iade edersiniz.
Kargoda şuan salı günü teslim alacağım. Yinede premium alsam dediğin şey olur mu?

Bu arada 30 güne çıkıyor diye bir şey göremedim ben. Bence sana da yanlış demişler.
Gerçekten hepsiburada destek de bir sıkıntı var bana önce dediler ki premium alırsan 30 günde kesin değişim yaparsın. Sonra aldım tekrar iletişime geçtim başka temsilci geldi dedi ki hem stok yok elimizde hemde kullandığın şeyi değişim yapamazsın. Gerçekten garip.

Gerçekten Hepsiburada destek de bir sıkıntı var bana önce dediler ki premium alırsan 30 günde kesin değişim yaparsın. Sonra aldım tekrar iletişime geçtim başka temsilci geldi dedi ki hem stok yok elimizde hem de kullandığın şeyi değişim yapamazsın. Gerçekten garip.

Çok saçmaymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı