AOC 24G4X monitör ekran çizgi çizgi oldu

Her gün ısrarla mail attım ve aradım 16 veya 17. günde tamir edilemeyeceğini muadil bir ürünle değişim sağlanacağını söylediler. Bende sitelerinde bulunan farklı bir ürünü kendilerine ilettim kabul ettiler.

İncehesap.com'u mu aradın yoksa teknik servis şirketini mi aradın? Bir de ben teknik servis ile az önce görüştüm bana dediklerine göre öncelik olarak teknik servis AOC'a mail atıp Türkiye'de bu monitöre muadil hangi modelleri var diye soruyor onlar da bir şey söylüyormuş bana muhtemelen 27" inc versiyonunu önerirlermiş. Onu kabul etmezsen bu sefer iş satıcı şirkete gidiyor ve onlar kendi sattıkları muadil monitörlerden sana seçenek sunuyorlarmış sanırım. Ben İncehesap.com'da bizim monitörün muadili segmentte olup bizimkisi ile aynı kalitede olan bir model görmedim. Lenovo R25i-30 olsaydı neyse de aralarında en makulu MSI'ın veya Philpps'in monitörleri vardı da onları da almak istemem şahsen. İade alsam daha iyi bile olabiir.

beyler aynı şeyi bende yaşadım malesef nasıl garanti sürecini başlatacağımı bilmiyorum sinerjiden aldım monitörü yardımcı olabilecek varmı

beyler aynı şeyi bende yaşadım malesef nasıl garanti sürecini başlatacağımı bilmiyorum sinerjiden aldım monitörü yardımcı olabilecek varmı
Monitörü aldığın firma ile görüş ve durumu bildir. Muhtemelen garantiye girecek ve tamir edilemediği için size muadil bir ürün önerecekler.

hay şansıma an itibari ile bende de oyun oynadığım esnada bu durum yaşandı. 1 sene oldu alalı ürünü çokta memnundum açıkcası. İşin yoksa uğraş dur şimdi...

2 tane aldıydım bu üründen ikisindede aynı sorun oldu. İkiside 2 ay uğraştırdı. İkisinde de Lenovo R25i-30 ile değişim talep ettim çok uğraştırdı ama değdi.

Geçmiş olsun hocam anlaşılan bu sorun kronik bir sorun herkes yaşıyor.
Büyük ihtimal kronik. 1 sene sonra sıkıntı yokken oyun esnasında bu şekilde birden görüntü gidip gelince ekran kayması olmadı. 9 bine almıştım ben. Aynı özelliklerde aynı görüntü kalitesinde cihaz bulmakta zor. Canlı gözle görmeden monitör almak daha da zor...

9 bin mi yapmayın hocam nasıl bu kadar pahalıya alabildiniz max değeri 5 bin TL. 9 bine 2k güzel bir monitör alırdınız.

9 bin mi yapmayın hocam nasıl bu kadar pahalıya alabildiniz max değeri 5 bin TL. 9 bine 2k güzel bir monitör alırdınız.
Kur fiyatları sabit kalmıyor hocam. 9 bine 2k geçen yıl da bu yılda 240 260 hz alamıyorsun maalesef.... 5 bin TL olsaydı bir kaç tane bende alırdım. Kur patlamadan önceki fiyatlar onlar. Ama 9 a 2k minimum 240 260Hz Pivot ve Vesa destekli Curved olmayan İPS bir monitör bulursanız değerlendiririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00