AOC 24G4X monitörde çizgiler oluştu

Hocam iade sürecini nasıl yaptınız bugün aynısı başıma geldi garantisi devam ediyor Hepsiburada'dan almıştım yardım edebilir misin?
İki seçeneğiniz var bu durumda;
ya direkt olarak hepsiburada üzerinden onarım talebi oluşturacaksın ve monitörün adresinden alınıp hepsiburada tarafından yetkili servisine gönderecek.
Diğer seçenek ise 444 48 32 numaralı Tecpro bilgi teknolojilerini arayarak, yaşadığın şehre en yakın tecpro teknik servisini öğreneceksin ve sana verecekleri anlaşmalı yurtiçi kargo ile kargolayacaksın monitörü.

Not: Monitörünü kargolarken, içerisinde Faturan, Arızayı anlatan not ve iletişim bilgilerinin yer aldığı (telefon numaran ve ev adresin) bir kağıt eklemelisin.

İki seçeneğiniz var bu durumda;
Ya direkt olarak Hepsiburada üzerinden onarım talebi oluşturacaksın ve monitörün adresinden alınıp Hepsiburada tarafından yetkili servisine gönderecek.
Diğer seçenek ise 444 48 32 numaralı tecpro bilgi teknolojilerini arayarak, yaşadığın şehre en yakın tecpro teknik servisini öğreneceksin ve sana verecekleri anlaşmalı Yurtiçi Kargo ile kargolayacaksın monitörü.

Not: Monitörünü kargolarken, içerisinde faturan, arızayı anlatan not ve iletişim bilgilerinin yer aldığı (telefon numaran ve ev adresin) bir kağıt eklemelisin.

Cevap vermeyi unutmuşum dediğiniz gibi yaptım techproda şu an monitör değişim onayı beklıyor teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı