AOC 25G4SXU monitörde ghosting var mı?

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar. Monitör yeni, UFO ghosting testi yaptım. İki taraftaki UFO çok akıcı, hiçbir sorun yok. Diğer taraftaki UFO'larda arkada çok hafif siyah bir iz vardı ama arkasının rengi diğer akıcı UFO'lara göre farklıydı. Her neyse, OverDrive modunu en hızlıya aldım, sorun düzeldi, üç tarafta da akıcı gidiyorlar. OverDrive modunu en hızlıda kullanmam sorun çıkarır mı? Ve ghosting hissettim ya bu UFO'ların arkasının renginin farklı olmasından kaynaklanabilir mi?

image.jpg

İlk fotoğrafta overdrive en hızlıda. ikinci fotoğrafta OverDrive normal modda en üstteki UFO'ların arkasında hafif bir siyahlık var gördüğünüz gibi.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    215,9 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Ghosting testi için elinize telefonunuzu alın ve video çekerken ekranda kaydırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle değil kesinlikle. Video gönderebiliyor muyum?

Teşekkür ederim. Sizce renkten dolayı mı bana öyle geliyor? Yoksa diğerlerindede ghosting hissetmez miydim?

Kullandığım modun ismi en hızlı bir de ekstrem mod var onu kullanmıyorum.

Hocam gözümle görmediğim için bir şey diyemiyorum ama şu an bu modda içiniz rahatsa devam edin sorun olmayacaktır.Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı