ruzgar5454
Femtopat
Daha fazla
Merhaba hocam.
Önerilerin ve güncel fiyatlar baz alındığında hangisini önerirsin? Philips en ucuz ama alınır mı? Sence? Yaklaşık diğerlerinden 1000 TL daha ucuz. Benim için daha iyi olur fiyat olarak ama Philips 27 inç VA monitör 5. senede patladı tam da güvenemiyorum Philips markasına. Düşünceni merak ediyorum @Saint Lucia.
hocam aoc'nin güvenilir satış yapan bir sitesini bulamadım ve zaten 6200TL+ fiyatı var o yüzden dell veya philips linklerini attım
www.epey.com
www.itopya.com
www.gaming.gen.tr
Önerilerin ve güncel fiyatlar baz alındığında hangisini önerirsin? Philips en ucuz ama alınır mı? Sence? Yaklaşık diğerlerinden 1000 TL daha ucuz. Benim için daha iyi olur fiyat olarak ama Philips 27 inç VA monitör 5. senede patladı tam da güvenemiyorum Philips markasına. Düşünceni merak ediyorum @Saint Lucia.
hocam aoc'nin güvenilir satış yapan bir sitesini bulamadım ve zaten 6200TL+ fiyatı var o yüzden dell veya philips linklerini attım
Dell G2722HS - AOC 27G2SPU/BK - Philips 27M1N3200ZA/00 Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell G2722HS - AOC 27G2SPU/BK - Philips 27M1N3200ZA/00 özellik ve fiyat karşılaştırması

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.

Son düzenleme: