AOC 27G2U/BK monitörün alt kısmında çizgi görünüyor

• Konuyu başlatan miu_q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.363

miu_q

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selam, öncelikle bilgisayar monitörümü 1.5 yıldır kullanıyorum ve böyle bir problemle karşılaşmamıştım fakat son 2-3 aydır bu problem olmaya başladı. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Monitör markam = AOC 27G2U/BK 144Hz.

Dosya Ekleri

• IMG_1628.jpg
    IMG_1628.jpg
    320 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_1629.jpg
    IMG_1629.jpg
    404,3 KB · Görüntüleme: 99
Gönderdiğim zaman vatandaki yetkili ile konuşmuştum bu durumu yani kullanıcı hatası deyip tamir için ücret talep etme ihtimali için. Yanlış hatırlamıyorsam SMS ile ücret talebi gelip veya yetkili servis tarafından aranır ücreti size iletilir. 500 küsur dolar+KDV ücreti isteniyordu o zaman panel değişim işlemi için, monitörü o zaman 1900tl almıştım ben neyse. Bu ücret şu an da ne kadar olur bilemem zaten ücretli tamire düştüyseniz yandınız. Eğer şansınız yaver giderse garanti kapsamı içerisinde ücretsiz bir şekilde tamiri yapılır.

Gönderdiğim zaman vatandaki yetkili ile konuşmuştum bu durumu yani kullanıcı hatası deyip tamir için ücret talep etme ihtimali için. Yanlış hatırlamıyorsam SMS ile ücret talebi gelip veya yetkili servis tarafından aranır ücreti size iletilir. 500 küsur dolar+KDV ücreti isteniyordu o zaman panel değişim işlemi için, monitörü o zaman 1900tl almıştım ben neyse. Bu ücret şu an da ne kadar olur bilemem zaten ücretli tamire düştüyseniz yandınız. Eğer şansınız yaver giderse garanti kapsamı içerisinde ücretsiz bir şekilde tamiri yapılır.
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı