Yok gelmedi halen dahıtımda komedi.
Gelsinde tatmin olursam bende bir konu açıcam.
Sanırım bu indirim ayında olduğumuz için kargo filmaları çok yoğun. Normal karşılıyorum bu durumu.
Bendeki ışık sızması böyle. Ama telefon absürd derecede fazla gösteriyor çekerken. Filmlerde ve oyunlarda hiçbir şekilde gözüme batan bir şey değil bu. Ki bildiğim kadarıyla ışık sızması olmayan IPS panel yok. Ama ikinci attığınız fotoğrafa bakılırsa benim monitörüme göre bir tık daha fazla IPS glow var köşelerde. Film ve oyunlarda gözünüze batıyor mu? Önemli olan bu @8506furkan
Bunu bir izle istersen IPS glow farklı ışık sızması farklı şeyler miş. Belki iade ederken sorunu anlamalarında faydası olur bazı durumlarda iade etme hakkımız yok galiba emin olamadım. Sence var mı iade değişim hakkı ölü piksel dışında?
Ben daha çok Adobe Premiere, aftereffect, Photoshop gibi programlarda çalışıyorum. Monitörün renklerde kesinlikle problem yok. Ancak kullandıgım programlarda arka plan rengi hep siyah tonlarında oldugu için az da olsa göze çarpıyor ışık sızması.
Kardo monitör geldide 1 adet ölü pikselim var. Lakin sıkıntım şu oyunun modları alasında geçiş yaparken modları pek beyenmedi aşırı boğuyor insanı. Modları kapattım zamanda netlik olmuyor .NET'lik ayarını nasıl yapıyon. Dediğin gibi ghosting yok.