AOC 27G2U incelemesi

Hocam parlaklığı çok fazla, kıssan da gözünü çok alıyor diye bir yorum okumuştum öyle mi?

Evet hem de inanılmaz. % 27 deyim hala parlak anlmadım bu işi. Güzek yanı bozulma yok yani %100 yapsanızda.
2 Gündür kullanıyorum evet gözünü alma olayı var benim gözler hassas. Ama birkaç gün daha geçserse anlarım. Birazdaha kıssam duzelir belki bu gözalma olayı. Çok abartmıslar parlaklıgı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam parlaklığı çok fazla, kıssan da gözünü çok alıyor diye bir yorum okumuştum öyle mi?

Gunduz goz alma gibi bir durum olmuyor. Geceleri kismaniz gerekiyor ama evet.

Arkadaşlar ekrana 1660 Ti bağladım surucu yukledim yazılımla HZ ayarlarına baktım 144 yok 122 var en son. DP ile bağlı DP 3'te.

Acaba neyi yanlış yapıyorum. Diğer sorumda: Oyun oynamadığım zaman 144'ü düşürmek elektirik tasarrufu yapar mı siz hep 144'de mi kullanıyosunuz acaba?

Hep 144 kullaniyoruz. Elektrik tasarrufu yapacagini sanmiyorum Hz ayarlarina direkt Windows ekran ayarlarindan bakar misiniz orada ne var. Ben ayari oradan yapmistim herhangi bir yazilim kullanmadim.

Her yere baktım galiba 144 hiç biyerde bulamıyorum resimlere bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• 1.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 2.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 75
Şu an denedim sorun değişmedi.
2 Tane sıfır DP vardı. Bilmiyorum ilginç gerçekten.

O listede birazcık daha aşağıya inerseniz PC bölümü çıkacak karşınıza orada 144 Hz seçeneğini bulabilirsiniz.

27g2u/bk ve 27G2U farkı nedir? Sizce C27G1 mi yoksa 27G2U mu?

27g2u/bk ve 27G2U farkı nedir? Sizce C27G1 mi yoksa 27G2U mu?

C27G1'ler sanırım biraz kronik sorunlu. O monitör hakkında çok frazla iade var. Bende iade edip 27G2U aldım. Sadece ışık sızması var monitör göz almıyor ve keşke 31, 5 inch modelini alsaydım diyorum monitör çok ufak geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…