AOC 27G2U incelemesi

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 204
  • Görüntüleme 34.016
Hocam parlaklığı çok fazla, kıssan da gözünü çok alıyor diye bir yorum okumuştum öyle mi?

Evet hem de inanılmaz. % 27 deyim hala parlak anlmadım bu işi. Güzek yanı bozulma yok yani %100 yapsanızda.
2 Gündür kullanıyorum evet gözünü alma olayı var benim gözler hassas. Ama birkaç gün daha geçserse anlarım. Birazdaha kıssam duzelir belki bu gözalma olayı. Çok abartmıslar parlaklıgı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ekrana 1660 Ti bağladım surucu yukledim yazılımla HZ ayarlarına baktım 144 yok 122 var en son. DP ile bağlı DP 3'te.

Acaba neyi yanlış yapıyorum. Diğer sorumda: Oyun oynamadığım zaman 144'ü düşürmek elektirik tasarrufu yapar mı :) siz hep 144'de mi kullanıyosunuz acaba?

Arkadaşlar ekrana 1660 Ti bağladım surucu yukledim yazılımla HZ ayarlarına baktım 144 yok 122 var en son. DP ile bağlı DP 3'te.

Acaba neyi yanlış yapıyorum. Diğer sorumda: Oyun oynamadığım zaman 144'ü düşürmek elektirik tasarrufu yapar mı :) siz hep 144'de mi kullanıyosunuz acaba?

Hep 144 kullaniyoruz. Elektrik tasarrufu yapacagini sanmiyorum :) Hz ayarlarina direkt Windows ekran ayarlarindan bakar misiniz orada ne var. Ben ayari oradan yapmistim herhangi bir yazilim kullanmadim.

Her yere baktım galiba 144 hiç biyerde bulamıyorum resimlere bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 2.png
    2.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı