AoC 2'de çok fazla ülke savaş açıyor

Ozzcan

Decapat
Merhaba. Age of Civilization 2 Conqueror's 2 modunu oynuyorum. Biraz geliştikten sonra 5-6 ülke birden savaş açıyor. Bir barış antlaşmasının süresi bitince tekrar savaş açıyorlar. Bu sorun mod ile alakalı mı? Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız şeylere göre ilişkileriniz değişiyor. Savaş açan ülkelerin istemeyeceği şeyler yapmışsınız ki savaş açmışlar. O ülkeler büyük ihtimal ittifak. O yüzden hep beraber savaş açıyorlar. İlişkileri geliştirmeyi deneyin.

Merhaba. Age of Civilization 2 conqueror's 2 modunu oynuyorum. Biraz geliştikten sonra 5-6 ülke birden savaş açıyor. Bir barış antlaşmasının süresi bitince tekrar savaş açıyorlar. Bu sorun mod ile alakalı mı? Çözümü nedir?

Agresifliklerini azalt ayarlardan. Aynı zamanda ideolojini "f*şist" yapma yoksa sana Full hakaret ederler en iyi ideoloji "demokrasi"dir ama diğer ideolojilerede bakabilirsin.

Merhaba. Age of Civilization 2 Conqueror's 2 modunu oynuyorum. Biraz geliştikten sonra 5-6 ülke birden savaş açıyor. Bir barış antlaşmasının süresi bitince tekrar savaş açıyorlar. Bu sorun mod ile alakalı mı? Çözümü nedir?
Şunları yap :
Agresifliklerini azalt ayarlardan. Aynı zamanda ideolojini "f*şist" yapma yoksa sana Full hakaret ederler en iyi ideoloji "demokrasi"dir ama diğer ideolojilerede bakabilirsin.
Yaptığınız şeylere göre ilişkileriniz değişiyor. Savaş açan ülkelerin istemeyeceği şeyler yapmışsınız ki savaş açmışlar. O ülkeler büyük ihtimal ittifak. O yüzden hep beraber savaş açıyorlar. İlişkileri geliştirmeyi deneyin.

Olmazsa pek savaş açmamayı dene ekonomi teknoloji falan kas, adamlar gelince deli gibi asker bas ez geç.

Bu oyunu oynarken bir gözlemim oldu, ne zaman bir ülkenin sınırına aşırı asker yığsam ileriki turlarda önce hakaret ediyorlar, sonra savaş açıyorlar. Belki bu yüzden olabilir ancak emin değilim.
Bana Türkiye oynarken oldu, İran sınırına asker yığdım, adam savaş açtı içimden geçti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı