AOC AG241QX G-Sync ile oyun geçişlerinde görüntü geç geliyor

Ctylentkx

Decapat
  • Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Armor 8GB OC
  • İşlemci: Intel i5 8600K
  • RAM: CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB DDR4 3000MHz CL15 Dual Kit RAM
  • SSD: Samsung Evo 970 250GB
  • Anakart: MSI Z370 A-PRO
  • Monitör: AOC AGON AG241QX

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı.PNG

Ayarları uyguladıktan sonra CS:GO ve LoL oyunlarında G-Sync denedim sorunlu çalıştı.

Her iki oyunda ALT+TAB yaparken birkaç saniyelik siyah ekran ve klavyedeki multimedya tuşlarında sesi ayarını yaparken oyuna 3-4 saniyelik siyah ekran giriyor.
Ve ayrıca AOC AG241QX olan monitörü Nvidia denedim masasında G-Sync ekranında AG241QG4 olarak görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
“Enable for windowed and full screen mod” seçeneğini işaretleyip uyguladıktan sonra dener misin? Pencere değiştirince yada multimedya tuşlarını kullanınca ekrana gelen bar yüzünden g-sync kapanıp açılıyor olabilir. Sonucu paylaşabilirsen sevinirim ben de almayı düşünüyordum bu monitörden.

“Enable for windowed and full screen mod” seçeneğini işaretleyip uyguladıktan sonra dener misin? Pencere değiştirince yada multimedya tuşlarını kullanınca ekrana gelen bar yüzünden g-sync kapanıp açılıyor olabilir. Sonucu paylaşabilirsen sevinirim ben de almayı düşünüyordum bu monitörden.
Denedim sonuç değişmedi .Evet mutlimedya tuşlarını kullanınca gelen bar yüzünden 2 kez birkaç saniyelik siyah ekran araya giriyor onun haricinde monitör öneririm gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı