AOC AG275QXN/EU 27″ 1ms (GTG) 165Hz vs Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms

Rekabetci oyun oynamiyorsaniz 165hz, oynuyorsaniz 240.
sorunumda orda ben hem fifa hemde csgo gibi oyunlar oynuyorum onun için ikilemde kaldım gamepowerın vardı ama bana gamepowerdan uzak durmamı söylediler bende bunlara yöneldim onun için ikisi arasında hangisini alsam daha çok memnun kalırım

sorunumda orda ben hem fifa hemde csgo gibi oyunlar oynuyorum onun için ikilemde kaldım gamepowerın vardı ama bana gamepowerdan uzak durmamı söylediler bende bunlara yöneldim onun için ikisi arasında hangisini alsam daha çok memnun kalırım
Ben olsam tercihimi 240 Hz'den kullanirdim. Ama eger PC'niz 240 FPS falan gormuyorsa hic bulasmayin.

Sistemde RX 580 var ekran kartı olarak CS:GO'da rahatlıkla görüyorum240'ı bunun üzerine seneyede PC'yi yenilemeyi düşünüyorum

Eğer minimum 12-16GB VRAM'li ve RTX 3070-3070 Ti/RX 6700XT-RX 6800 seviyesinde bir karta geçmeyecekseniz 24G2ZU'yu alabilirsiniz. Bütçe biraz artarsa bunu tercih etmeniz daha iyi olur:

Eğer bu seviyede bir ekran kartına geçmeyi planlıyorsanız VG27AQZ almanızı öneririm. Baktığınız 2K monitör güzel ama rekabetçi oyunlar için kötü bir monitör, onun dışında gayet iyi.

Ekran kartı ile uzaktan yakından alakası yok AAA oyunlar oynayacaksan alttakini Full rekabetçi oyunlar oynayacaksan üsttekini al. Bana sorarsan alttakinin renk paleti daha iyi ben onu tercih ederim.

Bu arada sistem yenileyeceğini söylemişsin de 2K oyunculuk için yeterli değil ekran kartın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı