AOC AGON 24G42e alınır mı?

6 8 bandına çıkarsam fiyatı peki 1080p için değer mi ? değerse öneriniz ne olur

Rekabetçi oyun ağırlıklı oynuyorsanız bunu öneririm.

Daha genel ve karma kullanım içinde bunu.

Rekabetçi oyun ağırlıklı oynuyorsanız bunu öneririm.

Daha genel ve karma kullanım içinde bunu.

Dediğim gibi üstad hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum görsel benim için daha değerli. Genel kullanım için attığınız aoc modeli kalite olarak 24g42e modelinden daha mı iyidir ?

Dediğim gibi üstad hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum görsel benim için daha değerli. Genel kullanım için attığınız aoc modeli kalite olarak 24g42e modelinden daha mı iyidir ?

Hikayeli oyunlarda VA'nın farkını görürsünüz. Renk gamutu ve özellikle VA oldugu için kontrastı cok yuksek.

Screenshot_20250801_135322_YouTube (1) (1) (1).jpg

%137 sRGB, %90 DCI-P3 ve 3360:1 kontrast veriyor. Gayet doygun renkler ve kontrast sayesinde tam siyaha en yakın performansta siyahlar alırsınız. Overdrive modunu medium yapmayıda unutmayın. Cok ufak bir overshoot sorun olmazsa strong moddada kullanılabilir. VA olduğu için black smearing var ama overdrive modu ayarlayınca oda oldukca azalıyor. 24G42E'den renk gamutu olarak geride ama yinede fazlaca yeterli. Kontrastı daha yüksek olduğu için hikayeli oyunlarda daha memnun eder. Hızlı denilecek bir VA olduğu içinde rekabetçi oyunlarda da hard değilseniz üzmez kesinlikle.

25G3ZM-pursuit-photos (2) (1) (2) (1).jpeg

Hikayeli oyunlarda VA'nın farkını görürsünüz. Renk gamutu ve özellikle VA oldugu için kontrastı cok yuksek.

Eki Görüntüle 2627217

%137 sRGB, %90 DCI-P3 ve 3360:1 kontrast veriyor. Gayet doygun renkler ve kontrast sayesinde tam siyaha en yakın performansta siyahlar alırsınız. OverDrive modunu medium yapmayı da unutmayın. Cok ufak bir overshoot sorun olmazsa strong moddada kullanılabilir. VA olduğu için Black smearing var ama OverDrive modu ayarlayınca oda oldukca azalıyor. 24G42E'den renk gamutu olarak geride ama yine de fazlaca yeterli. Kontrastı daha yüksek olduğu için hikayeli oyunlarda daha memnun eder. Hızlı denilecek bir VA olduğu içinde rekabetçi oyunlarda da hard değilseniz üzmez kesinlikle.

Eki Görüntüle 2627218

Hocam ben çok anlamıyorum bu işlerden ama araştırmalarım sonucu VA panel almamaya karar verdim niye diye sormayın bilmiyorum😀 herkes öyle diyor söyle açıklayayım durumu yordum sizin de kusura bakmayın. Sistemi mi biliyorsunuz belki ekran kartını yükseltirim belki yükseltmem. Şimdi ki monitörüm 1080p bile değil bu sisteme bir monitör almayı düşünüyorum AOC'yi görüntü kalitesinden dolayı tercih ettim. Şimdi siz benim yerimde olsaydınız hangi modeli alırdınız 😀 ya da bekler miydiniz 24G42e modelini.

Hocam ben çok anlamıyorum bu işlerden ama araştırmalarım sonucu VA panel almamaya karar verdim niye diye sormayın bilmiyorum😀 herkes öyle diyor söyle açıklayayım durumu yordum sizin de kusura bakmayın. Sistemi mi biliyorsunuz belki ekran kartını yükseltirim belki yükseltmem. Şimdi ki monitörüm 1080p bile değil bu sisteme bir monitör almayı düşünüyorum AOC'yi görüntü kalitesinden dolayı tercih ettim. Şimdi siz benim yerimde olsaydınız hangi modeli alırdınız 😀 ya da bekler miydiniz 24G42e modelini.

Her VA panel aynı değil, 25G3ZM gayet iyi bir model açıklamada yaptım detaylıca. Cok ufak bir black smearing yapması hariç tek bir eksisi bile yok onuda hissetmezsiniz. Bütçedeki IPS monitorlerden daha iyi bir model. Yerinizde olsam 5000 bandında 24G42E beklerdim, 7000 bandında ise 25G3ZM alırdım.

Her VA panel aynı değil, 25G3ZM gayet iyi bir model açıklamada yaptım detaylıca. Cok ufak bir black smearing yapması hariç tek bir eksisi bile yok onuda hissetmezsiniz. Bütçedeki IPS monitorlerden daha iyi bir model. Yerinizde olsam 5000 bandında 24G42E beklerdim, 7000 bandında ise 25G3ZM alırdım.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iki seçeneği de düşüneceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı