Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Nisan 2018 #21 Kuty dedi: Eğer özelden konuşmak içinse telefonumda steam uygulamasını kurmadım. İnsta verebilirim. Diğer türlü ise yarın monitör geldiği zaman ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya hesabı paylaşımı yasak, steam hesabı paylaşımı serbest.
Kuty dedi: Eğer özelden konuşmak içinse telefonumda steam uygulamasını kurmadım. İnsta verebilirim. Diğer türlü ise yarın monitör geldiği zaman ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya hesabı paylaşımı yasak, steam hesabı paylaşımı serbest.
K Kuty Hectopat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 786 Çözümler 1 29 Nisan 2018 #22 Bungo Baggins dedi: Sosyal medya hesabı paylaşımı yasak, steam hesabı paylaşımı serbest. Genişletmek için tıkla... Vallahi Steam uygulaması yok telefonumda. Yarın eklesem sorun olur mu?
Bungo Baggins dedi: Sosyal medya hesabı paylaşımı yasak, steam hesabı paylaşımı serbest. Genişletmek için tıkla... Vallahi Steam uygulaması yok telefonumda. Yarın eklesem sorun olur mu?
Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Nisan 2018 #23 Kuty dedi: Vallahi Steam uygulaması yok telefonumda. Yarın eklesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz niye olsun
Kuty dedi: Vallahi Steam uygulaması yok telefonumda. Yarın eklesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz niye olsun
K Kuty Hectopat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 786 Çözümler 1 29 Nisan 2018 #24 Bungo Baggins dedi: Olmaz niye olsun Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yarın eklerim seni. Orada da Kuty ismim
Bungo Baggins dedi: Olmaz niye olsun Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yarın eklerim seni. Orada da Kuty ismim
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2018 #25 Kuty dedi: Gece AGON AG241QG siparişi verdim... Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum acaba AOC monitörde de Dell gibi sorun çıkacakmı diye
Kuty dedi: Gece AGON AG241QG siparişi verdim... Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum acaba AOC monitörde de Dell gibi sorun çıkacakmı diye
Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Nisan 2018 #26 MoonWalker dedi: Merakla bekliyorum acaba AOC monitörde de Dell gibi sorun çıkacakmı diye Genişletmek için tıkla... Aynen
MoonWalker dedi: Merakla bekliyorum acaba AOC monitörde de Dell gibi sorun çıkacakmı diye Genişletmek için tıkla... Aynen
K Kuty Hectopat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 786 Çözümler 1 30 Nisan 2018 #27 Az kaldı Öğle saatlerinde hayırlısıyla elime ulaşmış olur. Gerekli testleri yapıp bilgilendiririm.
E ekoko54 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #28 İade alabildinizmi hocam acaba bende bugün beğenmedim deyip iade ettim sorun çıkartıyorlarmı acaba diye merak ettim
İade alabildinizmi hocam acaba bende bugün beğenmedim deyip iade ettim sorun çıkartıyorlarmı acaba diye merak ettim
Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2018 #29 @Kuty hocam Steam den ekleyebilir misiniz?
K Kuty Hectopat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 786 Çözümler 1 30 Nisan 2018 #30 Heh şimdi kurabildim monitörü. Sanırım Color Banding bunda da var Ama response time diye bir seçenek yok veya ona benzer. 1 Ms olsa gerek. Ghosting yok ama Color Banding var biraz. Öyle görünüyor :/
Heh şimdi kurabildim monitörü. Sanırım Color Banding bunda da var Ama response time diye bir seçenek yok veya ona benzer. 1 Ms olsa gerek. Ghosting yok ama Color Banding var biraz. Öyle görünüyor :/