AOC AGON AG241QX 2K monitör nasıl ?

sekect

Kilopat
PC toplama arifesindeyim fakat 1080P mi 2K mı toplasam karar veremedim. Malum 2K monitörler çok pahalı ve ekran boyutu çok büyük. En az 27inç'den başlıyor ve bana çok büyük geliyor o boyutlardaki ekranlar. Daha önce hiç AOC model bir monitör kullanmadım. Bu ürünün fiyatı da uygun gibi geldi ve ekran boyutu da küçük. Paneli v.s nasıldır ? Kullanan ya da anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitöre göre sistem dizilmez. Oyun dışında bir amaç varsa olabilir tasarım gibi. Öncelikle toplam bütçeni belirt monitör dahil. Gidip GTX 1070'e 2K monitör almak saçma olabilir.

Fiyatı TN panel olduğu için uygun büyük ihtimal. Ayrıca 144 Hz 1 MS olması ile yine büyük ihtimal e-Sporcular için yapılmış. Eğer sadece online oyun oynuyorsanız alınır ama bana göre online oyunlar için 2K'ya para vermek saçma olur 1080p yeterli. AAA oyunlar oynuyorsanız alınmaz çünkü TN paneller renkleri veremiyorlar düzgün bir şekilde, en az VA olmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı