AOC C24G1 144Hz görüntü bozulmaları

kalimaki

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitörüm AOC C24G1 144Hz 1ms marka ve model.
Aşağıda resmini eklediğim şekilde bozulmalar oluyor. Daha önce hiç olmadı. Ayrıca o anlarda ekran kartı değerleri de görsellerde mevcut. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-01-07 at 21.53.39.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-07 at 21.53.39.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 74
  • WhatsApp Image 2021-01-07 at 21.53.39 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-07 at 21.53.39 (1).jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 72
  • ekran kartı afterburner.png
    ekran kartı afterburner.png
    250,1 KB · Görüntüleme: 80
Hocam selamlar. Yaptığım denemeleri ve sonuçlarını söyleyeyim.
1: Monitörü diğer sistemde denedim farklı kablolar ile; sorun olmadı. Yani sorun ekranda değil.
2: Sorun acaba ekran kartı mı acaba dedim. Yedek ekran kartını denedim. Sorun gene oldu. Yani ekran kartı da sorunlu değil. (Çok şükür)
3: Şu an kullandığım SSD 970 Evo 500 GB. Yedek SSD`yi (Benim eski SSD. İçinde halen bu sistem için gerekli tüm windows vs driverler duruyor format atmadım) taktım. Sorun olmadı.
Yani sorun ya 970 Evo`da ya da içindeki yazılımlarda. Şimdi bana ne yapmamı önerirsiniz?

Hocam selamlar. Yaptığım denemeleri ve sonuçlarını söyleyeyim.
1: Monitörü diğer sistemde denedim farklı kablolar ile; sorun olmadı. Yani sorun ekranda değil.
2: Sorun acaba ekran kartı mı acaba dedim. Yedek ekran kartını denedim. Sorun gene oldu. Yani ekran kartı da sorunlu değil. (Çok şükür)
3: Şu an kullandığım SSD 970 Evo 500 GB. Yedek SSD`yi (Benim eski SSD. İçinde halen bu sistem için gerekli tüm windows vs driverler duruyor format atmadım) taktım. Sorun olmadı.
Yani sorun ya 970 Evo`da ya da içindeki yazılımlarda. Şimdi bana ne yapmamı önerirsiniz?
SSD'yi biçimlendirin, İşe yarar umarım. Ekran kartına zarar gelmediğine çok şükür. Olmazsa değiştirin, Riske atmayın.

SSD'yi biçimlendirin, İşe yarar umarım. Ekran kartına zarar gelmediğine çok şükür. Olmazsa değiştirin, Riske atmayın.
SSD`yi nasıl biçimlendireceğim? Format mı atmam gerekiyor? Şu an Recep ve Ali`nin SSD sağlığı nasıl kontrol edilir? adlı videolarını izliyorum.
Hocam SSD`i formatladım. 1 gün boyunca düzeldi. Fakat şu anda sorun devam ediyor. Eski SSD`i taktım. Şu an problem yok. Arızalı olan Evo 970 500GB. ABD`den getirdi dayım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı