AOC C24G1 24" 144Hz 1ms FPS oyunları için yeterli mi?

Arda goktas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu anki monitörüm LG22MK400h 75Hz 1ms Valorant benzeri oyunlarda Hz yüzünden sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum örneğin adam duvardan çıkar çıkmaz One tap atıyor bende 144Hz bir monitöre geçme kararı aldım it**ya da da 1400TL'ye düşmüş Curved VA panel aşağı ve yukarı eğilebiliyor sağa sola dönüp yukarı ve aşağıda inebiliyor tek sıkıntı VA panel olması VA panel oyun için çok kullanılmıyormuş diye duydum ama monitör 1ms sıkıntı olur mu? Yardımınız için teşekkürler.

Tüm kategoriler düşünüldüğünde VA panel oyun için belki de yaygın olarak kullanılan panel türüdür. Hele ki kavisli alacaksanız kesin VA olur. Kendi içinde dezavantajlı olduğu yerler olmakla birlikte oyuncular için ortalama bir deneyim sunar.

Burada asıl sormanız gereken şey; "Rekabetçi oyunlarda kavisli panel mi düz panel mi?" olmalı bence.

Kullanmadım ama C24G1 de iyi bir monitördür. Ben bunun düz ve IPS panelli olan halini(24G2U) memnuniyetle kullanıyorum. İzlediğim videolar ve hikayeli oyunlardan büyük keyif alıyorum. Aynı zamanda CS:GO da oynarım ara sıra.

Arkadaşım panele çok takılıyor bu millet. Her şey yetenekte bitiyor. Görsel açıdan minimal renksel farklar olur ki tutup grafik çizimi yapmıyorsanız takılmayın. Gecikme süresi düşük arayın yeterli. Renk ayarını bir şekilde yaparsınız. Alabilirsin öyle bir monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı