Renkler ile falan oynadınız mı? Bir de G-Menu'den hangi ayarlamaları yaptıysanız. Fotoğrafını atar mısınız?
yani akıcı çok iyi bişey bekliyodum böyle aşırı garip hissediyorum aga 1400₺ para verdikBana da bazen bulanık geliyor görüntü. Hangi ayaları yapmalıyız biri söyleyebilir mi?
Aynı monitörü kullanıyorum.
yardımcı olabilir misinRenkler ile falan oynadınız mı? Bir de G-Menu'den hangi ayarlamaları yaptıysanız. Fotoğrafını atar mısınız?
kardeşim sende yaşıyor musun problemBana da bazen bulanık geliyor görüntü. Hangi ayaları yapmalıyız biri söyleyebilir mi?
Aynı monitörü kullanıyorum.
Bende pek bir problem yok. Hdmi ile 120 Hz kullanıyorum ( GT 1030 ). Renk ayarlarını nasıl yapacağımı anlamadım. Strong medium vs. gibi ayarlar var. Pek anlamadım anlayacağın. Önceki monitörüm1 18,5 inç 900p 60 Hz idi.yani akıcı çok iyi bişey bekliyodum böyle aşırı garip hissediyorum aga 1400₺ para verdik
yardımcı olabilir misin
kardeşim sende yaşıyor musun problem
atsana bi fotoğrafBende pek bir problem yok. Hdmi ile 120 Hz kullanıyorum ( GT 1030 ). Renk ayarlarını nasıl yapacağımı anlamadım. Strong medium vs. gibi ayarlar var. Pek anlamadım anlayacağın. Önceki monitörüm1 18,5 inç 900p 60 Hz idi.
Bu arada biraz pahali almışsınız. Ben cuma indirimlerinde 1200 TL'ye Rival 300S hedyesiyle birlikte aldım. Yani 1000-1050 TL civarına geldi.
itopyadan aldım 3 gündür maile dönüş yapmıyorlar iade edicem 100₺ fark alıyorlar kendilerineBen bunun 27g2u modelin almıştım netliği güzel değildi. İade ettim. Bide monitörün kötü yani netlik ayarı yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.