Burakcdemir
Hectopat
- Makaleler
- 1
Abi üç gün sonra bu monitörü almayı düşünüyordum korkuttunuz iyice benievet ordaki gammadaki görüntünün aynısı hocam farklı yerlerinde monitörün
var zaten hocam bundada![]()
Abi üç gün sonra bu monitörü almayı düşünüyordum korkuttunuz iyice benievet ordaki gammadaki görüntünün aynısı hocam farklı yerlerinde monitörün
var zaten hocam bundada![]()
öyle bir ayar yok ?Sen bir o dediğim game mode kısmından FPS, RTS gibi ayarları denesene o monitörde. RTS modunu aç pikselleşme olacak mı merak ettim.
monitör güzel hocam şansınıza bağlı bu olayAbi üç gün sonra bu monitörü almayı düşünüyordum korkuttunuz iyice beni![]()
Hocam yazılım mı indirmeniz gerekiyor yoksa direkt kendinde var mı bilmiyorum ama şöyleöyle bir ayar yok ?
hocam monitör benimkindede beter şuan kafedeyim bunun 9 yerinde falan var.
link paylaşırsanız indireyim onu hocam sizede faydam olsun ben yandım siz yanmayın![]()
Yabancı videolarda izliyorum ve herhangi bir sorunu yok. Test edip de almak lazım. Monitör resmen piyango işi.hocam özellikle şu alıntı yaptığınız şablondaki gri renkte belli oluyorlar hepsini denememe dahil RTS,FPS aynı hocam panel hatası galiba.
hocam gözle anlayabilirsiniz onlara aldanmayın bende telefondan çekince bişey görünmüyorYabancı videolarda izliyorum ve herhangi bir sorunu yok. Test edip de almak lazım. Monitör resmen piyango işi.
Sizin probleminiz monitörün keskinliği ile ilgili sanırım noktalar, piksel falan görüyorsunuzhocam gözle anlayabilirsiniz onlara aldanmayın bende telefondan çekince bişey görünmüyor
oyun testi yapayım birde![]()
hocam sineklik var gibi işte bazı yerlerde pikseli görüyorum.Sizin probleminiz monitörün keskinliği ile ilgili sanırım noktalar, piksel falan görüyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.