Arkadaşın alacağı AOC C24G1 ya da üstte attığım 1000TL'ye Lenovo'yu alabilirsiniz hocam. İkisinde de performans anlamında pek fark olmayacaktır. Hangisinin tasarımını ve arayüzünü beğenirseniz onu alın.
Hoparlörü yok fakat 20 TL'ye bile stereo hoparlör bulabilirsiniz. Böyle şeyleri dert etmeyin en iyi f/p olan ürünü alın. Benim tercihim Lenovo'dan yana ama tasarımı çok istiyorsanız dediğim gibi AOC da alabilirsiniz.
Arkadaşın alacağı AOC C24G1 ya da üstte attığım 1000TL'ye Lenovo'yu alabilirsiniz hocam. İkisinde de performans anlamında pek fark olmayacaktır. Hangisinin tasarımını ve arayüzünü beğenirseniz onu alın.
Hoparlörü yok fakat 20 TL'ye bile stereo hoparlör bulabilirsiniz. Böyle şeyleri dert etmeyin en iyi f/p olan ürünü alın. Benim tercihim Lenovo'dan yana ama tasarımı çok istiyorsanız dediğim gibi AOC da alabilirsiniz.
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hayırlı olsun, monitör ayarlarında digital vibrance ve black equalizer ayarlarını kendine göre ayarlamanı tavsiye ederim. Oyunlarda büyük fark yaratıyor.
Hayırlı olsun, monitör ayarlarında digital vibrance ve black equalizer ayarlarını kendine göre ayarlamanı tavsiye ederim. Oyunlarda büyük fark yaratıyor.
165HZ Acer'ı da alabilirsin. Çok fazla fark olmayacaktır arada ama yine de iyidir. Bütçe ve tasarım açısından kendine en yakın olanı alabilirsin. Almadan önce yabancı dilde bile olsa incelemelerini izlemeni tavsiye ediyorum.
İlk defa 144 Hz 1 ms monitör alacağım ve bu monitör bayağı ilgimi çekti. Gerek tasarımı olsun gerek Curved özelliği olsun hoşuma gitti açıkçası. Daha önce 144 Hz kullanmamış biri olarak bu monitörü bana önerir misiniz? LOL ve Call of Duty Warzone oynamayı planlıyorum.