AOC C24G1 nasıl bir monitör?

merhaba rica etsem 1250 veya 1300 tl ye kadar 144hz 1ms bir monitör önerirmisiniz
Arkadaşın alacağı AOC C24G1 ya da üstte attığım 1000TL'ye Lenovo'yu alabilirsiniz hocam. İkisinde de performans anlamında pek fark olmayacaktır. Hangisinin tasarımını ve arayüzünü beğenirseniz onu alın.
AOC C24G1'de var mı peki? bu monitörü almak istiyorum ve kulaklık kullanmak istemiyorum. Uzun kullanımda başımı ağrıtıyor çünkü.
Hoparlörü yok fakat 20 TL'ye bile stereo hoparlör bulabilirsiniz. Böyle şeyleri dert etmeyin en iyi f/p olan ürünü alın. Benim tercihim Lenovo'dan yana ama tasarımı çok istiyorsanız dediğim gibi AOC da alabilirsiniz.

Peki teşekkür ederim. AOC daha çok hoşuma gittiği için sanırsam AOC alacağım.

lenovoyu bulamadım hocam buraya cevaplarsanız sevinirim
buldum tesekkürler
peki bunlar lenovoya göre nasıllar

Peki teşekkür ederim. AOC daha çok hoşuma gittiği için sanırsam AOC alacağım.
Hayırlı olsun, monitör ayarlarında digital vibrance ve black equalizer ayarlarını kendine göre ayarlamanı tavsiye ederim. Oyunlarda büyük fark yaratıyor.

buldum tesekkürler
Lenovo 23.6" D24F-10 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DP FreeSync Gaming Monitör
Hayırlısı olsun şimdiden.

üstte attığım linklere baktınız mı 2 adet monitör attım onları almak daha mı mantıklı?
165HZ Acer'ı da alabilirsin. Çok fazla fark olmayacaktır arada ama yine de iyidir. Bütçe ve tasarım açısından kendine en yakın olanı alabilirsin. Almadan önce yabancı dilde bile olsa incelemelerini izlemeni tavsiye ediyorum.

Merhaba eğer hala forumda takılıyorsan bir sorum olacak

Evet takılıyorum ama bu monitörü almadım onu belirtmek isterim. 75hz 1ms monitör aldım, eğer bu monitörle ilgili soracaksan sorma
teşekkür ederim o monitör ile ilgili bir sorum olacaktı ama biraz genel bir sorum daha var ölü piksellerle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…