AOC C24G1 nasıl bir monitör?

Evet takılıyorum ama bu monitörü almadım onu belirtmek isterim. 75Hz 1ms monitör aldım, eğer bu monitörle ilgili soracaksan sorma :)

Monitörün sağ kısmında1 tane ölü piksel gibi bir şey tespit ettim örneğin Discord'a çıkken belli olmuyor gri gözükyor ama sadece siyah ölü piksel testine girince gözüküyor mavi yeşil kırmızıda gözükmüyor ve işin şaka tarafı sol taraftan bakınca göxzüküyor sağ taraftan bakınca gözükmüyor sence ne yapayım (açtım ama dönen olmadı)

Monitörün sağ kısmında1 tane ölü piksel gibi bir şey tespit ettim örneğin Discord'a çıkken belli olmuyor gri gözükyor ama sadece siyah ölü piksel testine girince gözüküyor mavi yeşil kırmızıda gözükmüyor ve işin şaka tarafı sol taraftan bakınca göxzüküyor sağ taraftan bakınca gözükmüyor sence ne yapayım (açtım ama dönen olmadı)
Dostum monitörler hakkında pek bilgim yok ne desem yalan olur istersen konu oluştur. Daha demin katılmış gözüküyorsun foruma, nasıl konu açacağını biliyor musun? Konuyu aç detaylı bilgi ver kameradan gözüküyorsa telefondan çek ve konuyu oluştur.
Öne çıkar butonu var dönen olmadıysa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00