AOC C24G1 vs MSI Optix G24C4

Hocam tuf serisi sorunlu olduğu için yorum yapmadınız galiba 24g2u da düşünülebilir mi lg yerine ama o pahalıya satılıyor biraz daha birde hocam

vx2458c tn değil va panel 144hz bunuda değerlendirmeni istiyorum dell ve lg ye göre

TUF serisindeki cihazlar VA paneldi ve kontrast oranları birinin 1000:1'di. TUF serisi almaktansa Dell daha mantıklı bir seçim bana kalırsa.

ViewSonic'in parlaklık değeri düşük ve yenileme hızı 144 Hz. VA alınacaksa Dell seçilip 165 Hz + 350 nit değerleri elde edilebilir.

TUF serisindeki cihazlar VA paneldi ve kontrast oranları birinin 1000:1'di. TUF serisi almaktansa Dell daha mantıklı bir seçim bana kalırsa.

ViewSonic'in parlaklık değeri düşük ve yenileme hızı 144 Hz. VA alınacaksa Dell seçilip 165 Hz + 350 nit değerleri elde edilebilir.

Evet TUF VG24vq VA panel o zaman benim VA panelde Dell tercihim olacak peki

IPS alacak olursam LG yerine 24G2U'ya ne diyorsun bir de TUF VG249Q IPS panel onun hakkında düşüncen nedir? vg249q 24g2u ile aynı panele sahip deniliyordu panda

Evet TUF VG24vq VA panel o zaman benim VA panelde Dell tercihim olacak peki

IPS alacak olursam LG yerine 24G2U'ya ne diyorsun bir de TUF VG249Q IPS panel onun hakkında düşüncen nedir? vg249q 24g2u ile aynı panele sahip deniliyordu panda
24G2U hakkında pek bilgim yok, memnun kalan da var sorun yaşayan da. 24V2Q cihazımda panelde açılmalar ve çerçevede sızma sorunları yaşadığım için AOC'a önyargılı yaklaşıyorum artık ne yazık ki.

HDR10 özelliği ve siyah dengelemesi için ben LG tercih ederdim. 24G2U da kötü bir cihaz değil. Tercih sizin.

24G2U hakkında pek bilgim yok, memnun kalan da var sorun yaşayan da. 24v2Q cihazımda panelde açılmalar ve çerçevede sızma sorunları yaşadığım için AOC'a ön yargılı yaklaşıyorum artık ne yazık ki.

HDR10 özelliği ve siyah dengelemesi için ben LG tercih ederdim. 24G2U da kötü bir cihaz değil. Tercih.

24G2U hakkında pek bilgim yok, memnun kalan da var sorun yaşayan da. 24v2Q cihazımda panelde açılmalar ve çerçevede sızma sorunları yaşadığım için AOC'a ön yargılı yaklaşıyorum artık ne yazık ki.

HDR10 özelliği ve siyah dengelemesi için ben LG tercih ederdim. 24G2U da kötü bir cihaz değil. Tercih sizin.

Asusa ön yargıyla yaklasıyorum dicektiniz galiba teşekkür ediyorum hocam bilgilendirmeniz icin.

Asusa ön yargıyla yaklasıyorum dicektiniz galiba teşekkür ediyorum hocam bilgilendirmeniz icin.
Hayır AOC'da yaşadım sorun, 24V2Q modeli AOC'a ait. Tek bir model için genel marka hakkında yorum yapmak doğru olmaz ancak malzeme kalitesinde de başarılı bulamadım. Tamamen kişisel görüşüm.

S2422HG tercih ederdim. Daha iyi kontrast ve parlaklık sunuyor. Oyunlar için de gecikme değerleri fena değil. FPS oyunları da oynarsınız.

Tsk ediyorum fiyat olarak hangisini ucuz yakalarsam onu alacagım.
S2422HG tercih ederdim. Daha iyi kontrast ve parlaklık sunuyor. Oyunlar için de gecikme değerleri fena değil. FPS oyunları da oynarsınız.
Hocam birde şu lg 24gn650 ile 24g2u yu karsılastırabilir misin

Son düzenleme:
Hocam birde şu LG 24gn650 ile 24g2u yu karsılastırabilir misin?
24G2U renk gamı anlamında biraz daha iyi. Parlaklık biraz az, çok aydınlık ortamlarda sıkıntı yaratabilir. 24GN650-B gecikme anlamında öne çıkıyor daha çok. 24G2U alınabilir ama yeni panellerinde ölü piksel çıkabiliyor. Amazon' dan alın derim onu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı