AOC C24G1 vs MSI Optix G24C4

Hocam merhaba 2 ay olmuş bugün indirimde LG 24GN650-B'yi sipariş ettim Dell S2422 stoklarda yok hiçbir yerde umarım S2422'yi almadığım için pişman olmam.

Hocam merhaba 2 ay olmuş bugün indirimde LG 24GN650-B'yi sipariş ettim Dell S2422 stoklarda yok hiçbir yerde umarım S2422'yi almadığım için pişman olmam.
Hayırlı olsun LG panelde ve monitörde üzmez.

Teşekkür ediyorum
@KeyN_N @Dutchman hocam XG2405 nasıl 24GN650-B'ye göre bir arkadaşım onu niye araştırmadın dedi TN panel galiba o monitor ondan bakmamıştım.
Benzer ürünler, XG2405'de DAS, Black Stabilizer ve HDR gibi kritik özellikler yok. LG daha ileriye dönük.

C24G1 kullanıyorum öneririm. LG de alınabilir.

Güzel ancak LG olan daha iyi.

Bende kullanıyorum ve önermiyorum. IPS paneller varken VA panel, ghosting yapan monitör alınmaz.

Ghosting yasamadim, IPS çok gereksiz renk parlakligi oldugu icin almamistim, oyunculuk icin VA daha mantikli.

Ghosting yaşamadım, IPS çok gereksiz renk parlaklığı olduğu icin almamıştım, oyunculuk için VA daha mantıklı.
Genel IPS panellerle karşılaştırırsak bal gibi de ghosting var bu monitörde. Aydınlık alanlarda pek belli olmasa da karanlık ortamlarda belli oluyor ghosting.
AAA oyunlar için neyse de rekabetçi oyunculuk için bırak daha mantıklı olmayı, en son tercih edilecek panel türü VA'dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…