Syatix
Kilopat
Arkadaşlar AOC C24G42e 23.6 monitör almıştım bugün geldi. İnternette hiç inceleme vs yoktu. Bende sizlere ilk bakışta ki artıları ve eksileri yazmak istedim. Kurdum ve bilgisayara bağladım. Gözüme ilk çarpan şey ben 27 vs 24 inc arasında kalmıştım 24 aldım bana bir tık küçük geldi. Monitörde hoparlör var çok kötü değil kullanılır. Beğenmediğim bir yanı monitörü sadece öne ve arkaya eğebiliyorsunuz, yukarı aşağı, sağa ve sola dönmüyor. Bu beni üzdü açıkçası. İnternetteki test sitelerinde test ettim. Ölü piksel yok. Fakat ghosting testinde maalesef ghosting var. Videosunu alta paylaşacağım. Başka şu anlık aklıma bir şey gelmiyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Arkadaşlar monitör ayarlarına biraz baktım. OverDrive modunu en hızlıya alınca UFO testinde ghostin olayı biraz daha azalıyor gibi. Onunda videosunu yükleyeceğim.
Benim birkaç sorum var;
1. monitör bana küçük geldiği için iade edebilir miyim? 27 inc olanı almayı düşünüyorum.
2. ghosting karşılaştırmaları sizce nasıl?
3. overdriver modunu en hızlıda kullansam monitörde ısın vs bir sorun oluşur mu?
Arkadaşlar monitör ayarlarına biraz baktım. OverDrive modunu en hızlıya alınca UFO testinde ghostin olayı biraz daha azalıyor gibi. Onunda videosunu yükleyeceğim.
Benim birkaç sorum var;
1. monitör bana küçük geldiği için iade edebilir miyim? 27 inc olanı almayı düşünüyorum.
2. ghosting karşılaştırmaları sizce nasıl?
3. overdriver modunu en hızlıda kullansam monitörde ısın vs bir sorun oluşur mu?