AOC C27G1 vs Gamepower GPR27C1MS144

lasneam

Centipat
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. Aslında parayı düşünmesem tabii ki AOC alırdım amma velakin aralarında 430 lira bir fark var. Sizce değer mi? Gamepower'dan genel olarak kullanıcıların memnun olduğunu gördüm, müşteri hizmetleri falan nasıldır? Üstelik Samsung'un VA panelini kullanmışlar, diğer değerleri AOC ile aynı zaten: 144Hz, 1ms. 27" falan ancak AOC'ta pivot stand var, gerekli midir? Düşüncelerinizi bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. Aslında parayı düşünmesem tabii ki AOC alırdım amma velakin aralarında 430 lira bir fark var. Sizce değer mi? Gamepower'dan genel olarak kullanıcıların memnun olduğunu gördüm, müşteri hizmetleri falan nasıldır? Üstelik Samsung'un VA panelini kullanmışlar, diğer değerleri AOC ile aynı zaten: 144Hz, 1ms. 27" falan ancak AOC'ta pivot stand var, gerekli midir? Düşüncelerinizi bekliyorum :)
Bilgisayar kullanırken bulunduğun konum itibariyle çok fazla yükseklik ayarı yapıyorsanız AOC monitörün pivot özelliği çok işinize yarayacaktır. Kaldı ki o monitörde pivot özelliğinin yanı sıra monitörü çevirmek isterseniz, komple kendisini çevirmenize gerek yok, bağlı olduğu ayaktan dönüş yapıyor. Diğer husus, 27" bir monitör kullanacaksanız 2K çözünürlük bakmanızı öneririm. Eğer monitörle aranızdaki mesafe 1 metre ve üzeriyse pikselleri görmezsiniz ama daha yakından kullanacaksanız 1080p çözünürlük 27" monitörde sizi rahatsız edebilir. Bir AOC 24G2U kullanıcısı olarak 24" tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı