Çözüldü AOC C27G2ZE monitörden ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

redzii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar monitörümü (AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms 240 Hz Full HD LED monitör) 1 hafta önce sıfır olarak aldım ama monitörün hoparlöründen ses gelmiyor. Bu forum dahil her yere baktım bir türlü çözemedim yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tekrar bir araştırma yaptım hoparlörün.

Ses düğmesine sağ tıklayın, ses ayarlarını açın ve karşınıza çıkan sekmede ses denetim masasını açın ekranın sağ orta kısmında olacaktır. Orada monitörün hoparlörünü bulup varsayılan yapın. Sorununuzun çözülmüş olması gerekir.

Tekrar bir araştırma yaptım hoparlörün benimkinin bir üst modeli yani AOC C27G2ZU da olduğunu öğrendim benimki AOC C27g2ze bu yüzden de hoparlör yokmuş arkasındaki çıkış süs olsun diye herhalde çabanız için teşekkürler.:D
Merhaba hoparlörü olduğuna eminim 1. ses aygıtları kısmında gösteriyor 2. monitörun arkasında ses çıkış yeri var üstelik incelemelerini de izledim.

Ses düğmesine sağ tıklayın,ses ayarlarını açın ve karşınıza çıkan sekmede ses denetim masasını açın ekranın sağ orta kısmında olacaktır. Orda monitörün hoparlörünü bulup varsayılan yapın. Sorununuzun çözülmüş olması gerekir.

Tekrar bir araştırma yaptım hoparlörün.

Ses düğmesine sağ tıklayın, ses ayarlarını açın ve karşınıza çıkan sekmede ses denetim masasını açın ekranın sağ orta kısmında olacaktır. Orada monitörün hoparlörünü bulup varsayılan yapın. Sorununuzun çözülmüş olması gerekir.

Tekrar bir araştırma yaptım hoparlörün benimkinin bir üst modeli yani AOC C27G2ZU da olduğunu öğrendim benimki AOC C27g2ze bu yüzden de hoparlör yokmuş arkasındaki çıkış süs olsun diye herhalde çabanız için teşekkürler.:D

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı