Çözüldü AOC C27G2ZU 240 Hz iken siyah ekran gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kuwel

Decapat
AOC C27G2ZU 27 inc 0.5 ms monitörüm var. DP kablosu takılı ve MSI 1060 var ekran kartı. 240 seçtiğimde ekran siyah oluyor, görüntü hiç gelmiyor ama 144 Hz'de hiçbir sıkıntı olmuyor. 240 Hz neden yapamıyorum? Monitörü bugun satın aldım, sıfır daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Kablo değiştirdim. 240 Hz destekli bir kablo aldım ve düzeldi.
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Kablo değiştirdim. 240 Hz destekli bir kablo aldım ve düzeldi.

Hangi kabloyu aldın marka model nedir aynı problemi yaşıyorum kendi içinden cıkan kablo ile sorun mu olur ya cıldırıyorum bir de 3 adet aldım bundan kafayı yiyeceğim...
Kablo degiştirdim ama malesef sorunum devam ediyor çok mutsuz ve üzgünüm AOC EKRAN KARARMA SORUNU yüzünden paugge marka v1.4 yüksek kalite kablo da aldım kendi içinden cıkan kablo ilede kullandım ama sorun bir türlü düzelmiyor sorunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı