AOC C27g4zxe DP kablosunu cıkarınca 240Hz'e düşüyor

masivaexpress

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
AOC C27G4ZXE
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu forumda yeniyim 2-3 gün önce AOC Gaming C27g4zxe serisinin 280Hz olan ürününü aldım ürün bugün geldi test ettim.
Ürünü DP ve HDMI kablosuyla beraber takınca 280Hz alıyorum fakat ekran bayağı kasıyor. Ağırlaşıyor DP kablosunu cıkarınca 240Hz'ye düşüyor. Ekran akıcı hale geliyor.
Nasıl bir yol izlemeliyim başına gelen var mı varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Bu arada bu.
AOC ekibine nasıl ulaşabilirim müşteri hizmetlerine vs. bilgisi olan varsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu forumda yeniyim 2-3 gün önce AOC Gaming C27g4zxe serisinin 280Hz olan ürününü aldım ürün bugün geldi test ettim.
Ürünü DP ve HDMI kablosuyla beraber takınca 280Hz alıyorum fakat ekran bayağı kasıyor. Ağırlaşıyor DP kablosunu cıkarınca 240Hz'ye düşüyor. Ekran akıcı hale geliyor.
Nasıl bir yol izlemeliyim başına gelen var mı varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Bu arada bu.
AOC ekibine nasıl ulaşabilirim müşteri hizmetlerine vs. bilgisi olan varsa sevinirim.
Zaten Display Portlar en yüksek HZ vermeye yöneliktir HDMI, DP kadar güçlü güç veremezler son derece normal bir olay bu kabloyu 2.1 yaparsanız belki 280 HZ geçer HDMI kablosunda.

HDMI 2.1 1080p ayarlarda 240 Hz değil çok daha fazlasını rahatlıkla destekler.
Ben çok anlamıyorum da nasıl yapmalıyım sadece DP kablosu mu takılı kalsın veya nasıl bir yol izleyeyim.

Hocam en güçlüsü 2.1 o bile 1920x1080 ayarlarda en fazla 240 destekler bu nedenle de DP kablosunda kalmanız gerek 280 Hz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en güçlüsü 2.1 o bile 1920x1080 ayarlarda en fazla 240 destekler bu nedenle de DP kablosunda kalmanız gerek 280 Hz için.
e yani ben şimdi bu monitörü dpsiz 280hz kullanmaz mıyım yani bu üreticiler nasıl bir akla sahip ki böyle bir şey yapıyorlar o zaman 240hz alaydım en azından hdmi kablosu bağlıyken 240 sabit alırdım böyle dp takılıyken 280 alıyorum oda ekranı kastırıyor

E yani ben şimdi bu monitörü dpsiz 280Hz kullanmaz mıyım yani bu üreticiler nasıl bir akla sahip ki böyle bir şey yapıyorlar o zaman 240Hz alaydım en azından HDMI kablosu bağlıyken 240 sabit alırdım böyle DP takılıyken 280 alıyorum oda ekranı kastırıyor.

Maalesef DP kullanmanız lazım 280 Hz için hocam monitörden kaynaklı değil sadece kablo kaynaklı :/

Maalesef DP kullanmalısınız 280 HZ için HDMI 2.1 en güçlü HDMI kablo türüdür 1920x1080 ayarlarda 240 HZ verebilir en fazla.
o zaman ben iade edeceğim bunu normal 240hz alacağım buna verdiğim parayla üstelik yanıma da para kalır diye düşünüyorum

DP en sagliklisi. Hem daha yuksrk Hz destekliyor hem de Sync teknolojilerini destekliyor.
dp aktifken 280 hz veriyor tamam da ekranı kastırıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı