AOC Q27G2U vs. CQ27G2U

Çöp demedim, fiyatına göre özellikleri çöp dedim. Aralarında %41’lik bir sRGB farkı var, ki bu çok büyük bir fark. Bir de renk sayısını araştırarak bulabilirsiniz. Sırf ergonomiden dolayı bu monitörü alacakların aklına şaşarım. Sanırım sizde de TUF serisi bir monitör var diye bunu savunuyorsunuz, yapmayın.
Lol, ben de TUF monitör var ghosting sorunu var ve bu VA panelden kaynaklı konu bile açmıştım. Ben marka fan boyu değilim. Siz bir şeyi ölümüne savunuyorsunuz. Başka fikri dinlemiyorsunuz. Her şeyi ben biliyorum havasındasınız. Epey'den bakıp geldin buraya büyük ihtimal ben en doğru bilgilerin paylaşıldığı siteden karşılaştırma paylaştım. Göremedim dediğiniz sayıyı. sRgb olarak önde fakat bu adam buna yığınla para ödeyecek sağa sola döndürmek bile mevcut değil. Tabii kullanıcısına kalmış. Size göre sadece srgb %20 falan önde olsun gerisi tırı vırı diyorsunuz. Ödenen fiyat 4000 TL elbette ergonomik olacak. Hoparlörü de olacak. Hep kulaklık kullanmak zorunda kalacak. Yatağından film izlemek isteyebilir ve sağa sola döndüremeyecek fakat srgb yüksek. :)

Lol, ben de TUF monitör var ghosting sorunu var ve bu VA panelden kaynaklı konu bile açmıştım. Ben marka fan boyu değilim. Siz bir şeyi ölümüne savunuyorsunuz. Başka fikri dinlemiyorsunuz. Her şeyi ben biliyorum havasındasınız. Epey'den bakıp geldin buraya büyük ihtimal ben en doğru bilgilerin paylaşıldığı siteden karşılaştırma paylaştım. Göremedim dediğiniz sayıyı. sRGB olarak önde fakat bu adam buna yığınla para ödeyecek sağa sola döndürmek bile mevcut değil. Tabii kullanıcısına kalmış. Size göre sadece sRGB %20 falan önde olsun gerisi tırı vırı diyorsunuz. Ödenen fiyat 4000 TL elbette ergonomik olacak. Hoparlörü de olacak. Hep kulaklık kullanmak zorunda kalacak. Yatağından film izlemek isteyebilir ve sağa sola döndüremeyecek fakat sRGB yüksek. :)
Arada 150 liralık bir fark var, 150 lirayı o monitörün hoparlöründen daha kaliteli bir hoparlör alınabilir. Ayrıca sadece Epey’den bakmadım. Gigabyte bazen 450 CD’leri görüyor, Asus ise 350’nin altında. Ergonominin önemini de anlatırsanız sevinirim. %40 sRGB farkı, 100 CD parlaklık farkı falan filan M27Q her türlü önde.

Arada 150 liralık bir fark var, 150 lirayı o monitörün hoparlöründen daha kaliteli bir hoparlör alınabilir. Ayrıca sadece Epey’den bakmadım. Gigabyte bazen 450 CD’leri görüyor, Asus ise 350’nin altında. Ergonominin önemini de anlatırsanız sevinirim. %40 sRGB farkı, 100 CD parlaklık farkı falan filan M27Q her türlü önde.
Bakın bu konuyu hatırlarsanız burada da benzer bir tavır takındınız. Diyorum ki aynı panel kullanıyorlar hala olsun tuf ghosting sorunlu. Bahsettiğim konu tam da bu. Ben site site dolaştım onlarca yorum okudum ghosting sorunu olduğunu söyleyen neredeyse yok fakat siz ısrarla olsun ghosting tuf var abi. Değil, ben araştırarak öğreniyorum ezberden sallıyorsunuz .
Bu konuda da Epey'den bakıp geldiğinize eminim. Orada bazı monitör özelliklerinde hata yaptıklarını çok gördüm doğrulamak adına araştırdım fakat dediğiniz renk sayısını hiçbir yerde bulamadım. Bu da 450 CD argümanınızın gerçek olmadığının kanıtı : Gigabyte M27Q Monitör İncelemesi - Technopat
Ergonomi konusuna son satırlarda değindiğim halde tekrar sormanız ise 'falan filan'. İyi forumlar.

Bakın bu konuyu hatırlarsanız burada da benzer bir tavır takındınız. Diyorum ki aynı panel kullanıyorlar hala olsun tuf ghosting sorunlu. Bahsettiğim konu tam da bu. Ben site site dolaştım onlarca yorum okudum ghosting sorunu olduğunu söyleyen neredeyse yok fakat siz ısrarla olsun ghosting tuf var abi. Değil, ben araştırarak öğreniyorum ezberden sallıyorsunuz .
Bu konuda da Epey'den bakıp geldiğinize eminim. Orada bazı monitör özelliklerinde hata yaptıklarını çok gördüm doğrulamak adına araştırdım fakat dediğiniz renk sayısını hiçbir yerde bulamadım. Bu da 450 CD argümanınızın gerçek olmadığının kanıtı : Gigabyte M27Q Monitör İncelemesi - Technopat
Ergonomi konusuna son satırlarda değindiğim halde tekrar sormanız ise 'falan filan'. İyi forumlar.
HDR400’ü açınca 450’lere kadar çıkabiliyor. Ayrıca TUF serisinin çoğu ghosting sorunlu, sadece VA olanlar değil. Ergonomisi iyi diye monitöre daha iyi diyorsunuz, saçmalamayın. Ayrıca bu model de ghosting var diye bir şey dedim mi?

HDR400’ü açınca 450’lere kadar çıkabiliyor. Ayrıca TUF serisinin çoğu ghosting sorunlu, sadece VA olanlar değil. Ergonomisi iyi diye monitöre daha iyi diyorsunuz, saçmalamayın. Ayrıca bu model de ghosting var diye bir şey dedim mi?
Hala aynısını yapıyorsun. 4000 TL veriyorum ve ergonomi istemek hakkım. 1000 TL monitör almıyorum. Yukarıda attığım konuya bir bak ASUS TUF VG249Q kullandın mı veya kullananların yorumunu okudun mu? Okumadın sadece sallıyorsun ezbere. Bahsettiğim bu. Kanıtlar mısın 450'lere çıktığını? Sadece ergonomi değil söyleme sebebim fark neredeyse yok ortada srgb bir tık önde diye monitör mü seçilir bu fiyat segmentinde? Sana laf anlatarak şarjımı boşa harcıyorum seçim arkadaşın.

Hala aynısını yapıyorsun. 4000 TL veriyorum ve ergonomi istemek hakkım. 1000 TL monitör almıyorum. Yukarıda attığım konuya bir bak ASUS TUF VG249Q kullandın mı veya kullananların yorumunu okudun mu? Okumadın sadece sallıyorsun ezbere. Bahsettiğim bu. Kanıtlar mısın 450'lere çıktığını? Sadece ergonomi değil söyleme sebebim fark neredeyse yok ortada srgb bir tık önde diye monitör mü seçilir bu fiyat segmentinde? Sana laf anlatarak şarjımı boşa harcıyorum seçim arkadaşın.
Rtings, ve diğer incelemeker. Siz anlamaz bir fanboy’sunuz anladığım kadarıyla. Boşsunuz, haksız çıkıp milyon tane saçma sapan sebep belirtiyorsunuz.

Rtings, ve diğer incelemeker. Siz anlamaz bir fanboy’sunuz anladığım kadarıyla. Boşsunuz, haksız çıkıp milyon tane saçma sapan sebep belirtiyorsunuz.
Ben sundum ispatla bak technopat videosuna milyar renk yalanı, parlaklık yalanı. Ben boşum, sen dolusun kanka yorumlara bakarak arkadaş karar verir. :D

Ben sundum ispatla bak Technopat videosuna milyar renk yalanı, parlaklık yalanı. Ben boşum, sen dolusun kanka yorumlara bakarak arkadaş karar verir. :D
Renk oranı ve parlaklık yalan falan değil. Rtings üzerinden bakmanızı öneririm. Asus’u sırf ergonomisi daha iyi diye öneren bilgisiz birinin tekisiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı