AOC CQ27g2u nasıldır?

skywalker34

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. Bu monitörü alacağım 4500 liraya anlaştık. Sizce bu fiyata ikinci el alınacak bir monitör müdür?
2K kavisli 144Hz 1 ms ve 27 inç oluşu beni cezbetti, fiyatı da bugünkü şartlara göre ideal gibi. Sizce alınır mı?

VA Panel yerine IPS olması daha iyi olurdu ancak güzel fiyat bir sıkıntısı yoksa alınır.
Daha görmedim açıkcası varsa bir sorunu anlayacağımı da sanmıyorum. Yarın gideceğim sorunlu olup olmadığını nasıl anlarım? Bütçem ancak yazdığım rakamlara çıkabiliyor ikinci el de olsa sanırım bu paraya alabileceğim en iyi monitör sanırım 4500 liram var sizin önereceğiniz monitör var mı bu paraya?

Daha görmedim açıkcası varsa bir sorunu anlayacağımı da sanmıyorum. Yarın gideceğim sorunlu olup olmadığını nasıl anlarım? Bütçem ancak yazdığım rakamlara çıkabiliyor ikinci el de olsa sanırım bu paraya alabileceğim en iyi monitör sanırım 4500 liram var sizin önereceğiniz monitör var mı bu paraya?
merhaba, aldınız mı o monitörü kullanıyor musunuz, aynı model bende de var , kartı bozuldu ekran gelmiyor şu an ama görüntüsünden çok memnundum, 2 sene geçmiş nerdeyse ama :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı