AOC CQ27G2U nasıldır?

AOC freesfync2 destekliyor HDR derken neden bahsediyosunuz biraz açar mısınız?
HDR (High Dinamic Range) (Yüksek Dinamik Aralık) oluyor kulanma gereği kişiye göre değişir.
AOC FreeSync2 destekliyor yazmışsınız desteklemiyor.ilk çıkan FreeSync i destekliyor.

Ben o monitörü kullanıyorum. İyidir güzeldir her marka monitörün olabileceği gibi. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum şuan için bir sıkıntısı yok. G-Sync desteği var, sadece Display Port ile bağlantı yapman gerekiyor. HDMI ile G-Syncadaptive olmuyor. Bende kavisli modeli var yansımaları yeterli abartısız. Renk etkileşimi de güzel yalnız 27" inç çok büyük karşısına oturunca feleği şaşıyor adamın. Masan büyük değil ise zorlanırsın keke baştan söyleyeyim. Benim masam küçük o yüzden zorlanıyorum hala alışamadım. Ölü piksel, gölgelenme, renk kayması gibi her markada görülebilen kronik monitör sorunlarına şimdilik rastlamadık. Umarım rastlamayız :) Bir kullanıcı olarak tavsiye edebilirim.
Merhabalar bende bu monitörü almayı planlıyorum. Yani AOC CQ27G2U Gsync de sorun yaşanıyor mu ve kutu içeriği nedir DP kablo geliyor mu?
Hocam selam bende de aynı monitör var 1 ay önce kadar aldım. Fakat şöyle bir sorun var bende internet üzerinden VSYNC test yaptığımda 144hz alamıyorum. Test yaptığımda 90 maximum 100hz çıkıyor. Oyunlarda da o yüzden düşük FPS alıyorum sanırsam.
Merhaba bende bu monitörü almak istiyorum siz GSYNC mi kullanıyor sunuz?

Merhabalar bende bu monitörü almayı planlıyorum. Yani AOC CQ27G2U Gsync de sorun yaşanıyor mu ve kutu içeriği nedir DP kablo geliyor mu?

Merhaba bende bu monitörü almak istiyorum siz GSYNC mi kullanıyor sunuz?
Evet kullanıyorum herhangi bir sorunu yok gayet memnunum. 2 adet dp kablo ve HDMI kablo çıkıyor içinden.

Evet kullanıyorum herhangi bir sorunu yok gayet memnunum. 2 adet dp kablo ve HDMI kablo çıkıyor içinden.
Ben RTX 2060 Super li bir sistem kullanacağım FPS oyunları oynarken ve canlı yayın yaparken sorun yaşatır mı? Düşünceleriniz nelerdir. Ayrıca bu modelin bir sürü değişik versiyonu var ben avrupadayım buradan alacağım burada adı [CQ27G2U/BK] olarak geçiyor sizdeki de böyle mi?

Ürün Linki: AOC CQ27G2U

Ben RTX 2060 Super li bir sistem kullanacağım FPS oyunları oynarken ve canlı yayın yaparken sorun yaşatır mı? Düşünceleriniz nelerdir. Ayrıca bu modelin bir sürü değişik versiyonu var ben avrupadayım buradan alacağım burada adı [CQ27G2U/BK] olarak geçiyor sizdeki de böyle mi?

Ürün Linki: AOC CQ27G2U
Bende RTX 2070'li sistem var bende FPS oyunları oynuyorum. Yayın yapmıyorum ama denedim bir kaç kez (internetim'den dolayı yapamıyorum) ve sorun görmedim yani gayet güzel. Sadece bu kadar büyük bir ekranla daha önce oynamadığımdan dolayı hala alışamadım diyebilirim :)

Evet benim'de aldığım o monitör. 2560 x 1440 Çözünürlük 144hz QHD

Ama bu monitörü'de araştırabilirsin.
Asus Tuf VG27VQ 165Hz 1ms 1920x1080 Güzel bir monitör buda hangisinden daha iyi performans alırsın onu bilemicem ekran kartından dolayı.

Bende RTX 2070'li sistem var bende FPS oyunları oynuyorum. Yayın yapmıyorum ama denedim bir kaç kez (internetim'den dolayı yapamıyorum) ve sorun görmedim yani gayet güzel. Sadece bu kadar büyük bir ekranla daha önce oynamadığımdan dolayı hala alışamadım diyebilirim :)

Evet benim'de aldığım o monitör. 2560 x 1440 Çözünürlük 144hz QHD
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bir şey daha soracaktım. Ben daha önce sürekli laptop kullandım ve ilk defa pc topluyorum (Bu arada RTX 2070 alacaktım ancak RTX 2060 Super in performansı neredeyse 2070 ile yanı olduğunu gördüm ve daha ucuza mal etmek için 2060 Super aldım) 2K da oynayınca FPS çok düşüyormuş doğrumudur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı