AOC E2043FS monitör fabrika ayarları değişti

eihwazwOw

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
51
Monitör
AOC e2043Fs
Merhaba, elimde AOC E2043fs modelli monitör bulunmakta fakat yanlışlıkla factory ayarlarını değiştim ve sıfırlama bölümü maalesef yok, elinde aynı monitörden bulunan veya halihazırda kullanmakta olan arkadaşlar factory kısmına girip fotoğraf atma şansı var mıdır? Teşekkür ederim.
Factory Mode'a giriş: OSD locked yani OSD bölümü kilitli değilken kapatma tuşu ile monitörü kapatın, kapatma tuşunun solunda bulunan sağa ve sola bakan oklara sol elinizin parmakları ile aynı anda basılı tutun ve çekmeyin, sağ elimizin parmağı ile monitör açma tuşuna kısa süre basıp monitör açılırken parmağımızı en sağ kısımdaki menü tuşuna basılı tutun bunu yaparken sol elimizi hiç çekmiyoruz basılı tutmaya devam ediyoruz, monitör açıldıktan sonra en sağdaki menü tuşu ile menüye girip ok tuşları ile sol üstteki F kısmına geliyoruz üzerine geldiğinizde F kısmının rengi değişiyor zaten tekar menü tuşuna basıyoruz ve factory Mode'a giriş yapmış oluyoruz.
OSD locked açmak: Monitörü kapatma tuşu ile kapatın, sağ elinizin parmağı ile en sağdaki menü tuşuna basılı tutarken sol elimizin parmağı ile kapatma tuşuna basarak monitörü açın.
Aşağıda yüklediğim iki kısmın fotoğrafını atarsanız çok mutlu olurum bir tanesi zaten F kısmına girdiğinizde ilk çıkan yer, diğeri ise panel settıngs kısmı, teşekkür ederim.
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 32

Geri
Yukarı