O zaman monitör ayarlarını kurcalamışsınız. Monitör menülerini çekip paylaşırsanız ona göre yönlendirme yapayım çoğunlukla bu şeklide çözülecek.
O zaman monitör ayarlarını kurcalamışsınız. Monitör menülerini çekip paylaşırsanız ona göre yönlendirme yapayım çoğunlukla bu şeklide çözülecek.
AMD Panelden ayarlara girip varsayılan ayarlara dön reset varsa resette yapabilirsin.
Monitör panelinde olan Reset şıkkını da Reset Yes yapın.
Monitör Panelde Yes yapıp AMD panelde varsayılan yapacaksın. Başka birşeye gerek yok. Sonrasında zaten Autoconfig açılacaktır. Monitör üstünde Auto tuşu varsa ona da basabilirsin.Peki reset yapıp bırakacak mıyım, başka ayar yapmayacak mıyım ?
Dediğinizi yaptım ancak autoconfigi hala seçemiyorum.Monitör Panelde Yes yapıp AMD panelde varsayılan yapacaksın. Başka birşeye gerek yok. Sonrasında zaten Autoconfig açılacaktır. Monitör üstünde Auto tuşu varsa ona da basabilirsin.
No yaptım dediğinizi, modeli AOC G2260VWQ6DDC/CI No yapın. Diğer dediklerimi de yaptın mı? Monitörün tam modelini yazın.
Çok teşekkür ederim hemen deniyorumhttp://aoc-europe.com/download/%2F%2Faoc-pim.s3.amazonaws.com%2FPublic%2FAOC%2FDrivers_Software_Manuals%2FDrivers%2FG2260VWQ6%2FG2260VWQ6%20beta%20driver.zip
Sürücünü indir. Manuel sürücü güncelleme ile kur.
Resimdeki 1. tuşa 2 saniye basılı tut.
Eki Görüntüle 193611
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.